Ще остана тук докато не продължа напредЕ

0
Най-фамозната кандидатка в Х Фактор
Най-фамозната кандидатка в Х Фактор Видео: Флагман

Три пъти съм се сгодявала – ей тъй на подпис и съм се отказвала, Слънце, ама продължавам

Фамозен кандидат се яви на днешните прослушвания на „Х Фактор“ в Бургас. Колоритна дама с прелюбопитна житейска история се вясна на кастинга и впечатли не толкова с вокалните си способности, които не бяха никак добри, а с поведението си, пише Флагман.

„Искам да вървя напредЕ”, повтаряше многократно момичето, което незнайно защо бе избрало две претенциозни и изключително трудни за изпълнение песни на Лили Иванова. 

Дори и за непрофесионалист бе повече от ясно, че тя няма „Х фактор“, поне не и музикален, заради което очаквано бе отхвърлена при първото прослушване

Претендентката за нова музикална икона на България обаче настояваше на своето: „Ще остана тук докато не продължа напредЕ”, каза тя и се закани да се явява още и още пред журито.

Пищната дама е от София, попаднала случайно в Бургас. Споделя, че три пъти е била пред брак, но точно като булката-беглец е бягала от сватбата си. 

„Ей тъй на подпис съм се отказвала, Слънце!”, обръщаше се свойски към всички и продължаваше с личните откровения.

„Съвсем сама съм, четири дни спах на хотел в Бургас, аз си го плащам. Никой не познавам тук, но останах, защото искам да ходя напредЕ”, допълни атрактивната кандидатка за слава.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари