Шоуто на Рачков събра над 3 600 лева за Лори

4
Димитър Рачков промени концепцията заради нас, не беше длъжен, но го направи и го направи от сърце!, разказва майката Ралица Ангелова
Димитър Рачков промени концепцията заради нас, не беше длъжен, но го направи и го направи от сърце!, разказва майката Ралица Ангелова

3633 лева бяха събрани на „Забраненото шоу на Рачков“ в подкрепа на лечението на малката Лори, която е родена с рядко заболяване - вроден дефицит на бедрена кост.

Комедийният моноспектакъл се състоя в петък вечер в „Арена Монбат“. По същото време в зала „Дунав“ имаше благотворителният концерт, на който бяха събрани близо 17 000 лева за лечението на момиченцето. Веднага след като узнал за това съвпадение, Димитър Рачков е изявил желание да се запознае с Лори и да подкрепи семейството в нелеката битка, като са били поставени дарителски кутии.

Забраненото шоу на Рачков“ е комедиен моноспектакъл, чиято цел е да разсмее от сърце публиката, да отърси напрежението и грижите. Въпреки това, в края на шоуто Рачков запозна публиката с каузата на Лори и призова всеки, който може, да помогне! Той промени концепцията заради нас, не беше длъжен, напротив, но го направи и го направи от сърце! Благодарим!“, сподели майката на момиченцето Ралица Ангелова в социалната мрежа.

Семейството на малката Лори трябва да събере 199 200 щатски долара, за да може тя да проходи. Отлична е прогнозата, ако детето се подложи на серия операции в Медицинския център „Света Мери“ в Уест Палм Бийч, Флорида, САЩ. Чрез първата и най-сложна операция ще се коригира деформацията на таза и ще се реконструира бедрото. Тази процедура е разработена в „Света Мери“ през 1997 г. и е усъвършенствана през последните 21 години, през които са излекувани стотици деца, обяснява майката на Лори.

Сумата, която е необходима за лечението, обаче е непосилна за семейството на момиченцето, а първата насрочена дата е 15 януари 2019 г.

Кампанията за набиране на средства продължава, а всеки, който иска да подкрепи Лори в предстоящите й нелеки битки, може да го направи на откритата дарителска сметка:

УниКредит Булбанк

UNCRBGSFBGN

сметка - BG16 UNCR 7000 1523 2804 10USD

сметка - BG27 UNCR 7000 1523 2804 06

Титуляр: Лора Петрова Ангелова

Има и дарителски ДМС номер, където може да се изпращат дарителски SMS с текст на латиница: DMS LORA на номер 17777( за абонати на всички оператори).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Варварските времена, в които се правеха колбаси от животни, вече минаха!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари