Шошо: Ако едно дете изрече лъжите на политици ще изяде шамар зад врата

2
Най-лошото за едно общество е да е в блатото, а ние сме в блатото от доста години
Най-лошото за едно общество е да е в блатото, а ние сме в блатото от доста години Видео: БНТ

Режисьорът Димитър Коцев – Шошо заяви в студиото на "Панорама" позицията на българските интелектуалци по отношение на протестите срещу правителството

Той уточни, че е подписал писмо, в което са изброени исканите оставки. А какво ще стане след това, ще си види след оставките, убеден е Коцев.

Според него, се наблюдава пълен упадък на политическия живот, пълна липса на политики, пълна липса на конкретни дейности в интерес на държавата.

"Основният въпрос е липсата на морал, тоталните лъжи, в които живее политическата класа абсолютно безнаказано", каза Коцев.

Той уточни, че няма предвид само управляващите, а целия парламент. А какво е морал - морал е политиците да гарантират честни правила за всички, категоричен беше режисьорът.

"Ако нещата, които изричат политиците, ги изрече едно 6-7 годишно дете, такъв шамар зад врата ще изяде от майка си Защото това са пълни лъжи, тотални лъжи, които всички знаем. Това е едно обличане в думи на лъжите, а всички хора знаят, какво реално се случва".

"Борисов вкара с 200, по неговите думи, едни отношения в политиката, които са квартално-бандитски. Това управление свали общото ниво на интелекта в политиката", каза още Коцев.

Според него няма нормален човек, който смята сегашното управление за свястно. Решението за отпускане на детски за всички деца и повишението на пенсии с 50 лева, той определи, като "най-долните последни ходове на едно управление, загубило почва под краката си".

"Най-лошото за едно общество е да е в блатото, а ние сме в блатото от доста години", допълни режисьорът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари