Шоколадовата принцеса обединява проститутките

0
Шоколадовата принцеса опитва да обедини всички работещи момичета
Шоколадовата принцеса опитва да обедини всички работещи момичета

Всяка втора проститутка в София работи без сводник.

Това обясниха пред „Монитор“ труженички, които вече дори сформират собствен алианс. Според тях причината да работят без сутеньори е, че от известно време няма изявена група, която да контролира пазара на жива плът. Последният сочен за лидер бил мъж познат като Иван Дебелия. Той бил страшилището за проститутките. Мъжът обаче сменил амплоато си и напуснал играта, като се смята, че се занимава с друга престъпна дейност.
Това за проститутките било повече от хубаво, тъй като не трябвало да се отчитат. Раздвижването в този бранш се вижда и в сайтовете за обяви за компаньонки. Там вече преобладават предложенията, в който ясно е записано, че „момичето работи само и не е клуб“.

Редовни любители на платената любов също потвърдиха, че бардаците, които до преди месеци се помещаваха по няколко във всеки квартал, вече ги няма. Вместо това от месец насам компаньонките са на частни адреси и са по не повече от две в апартамент. „Нас не ни притеснява, че някой ще ни направи нещо. Грешно е разбирането, че сводника те пази. Той си пази просто парите, които му изкарваме. Ако някой клиент ни пребие или не ни плати, губи сутеньора".

За това и има случаи на смазани от бой мъже. Последният е на „Мария Луиза“ преди точно месец. От полицията тогава съобщиха, че било заради някакво спречкване. Всъщност обаче това беше клиент, който не си беше платил на момичетата, които седяха в блока на ъгъла между „Мария Луиза“ и бул. „Сливница“. Този бардак остана един от малкото, които все още работят по старата схема със сводниците. Другият е на ул. „Врабча“ и бул. „Васил Левски“, обясни столична проститутка пред „Монитор“. Жената се подвизава с артистичния псевдоним Шоколадовата принцеса, който е избрала заради по-екзотичните си черти.

Именно и Шоколадовата принцеса опитва да обедини всички работещи момичета в София в едно сдружение. Младата жена, което все още желае да остане анонимно, стои твърдо зад предложението проституцията да се легализира.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари