Полицаи се възползват от услугите на проститутки безплатно

0
Няколко момичета надали вой да съобщят в близкото полицейско управление за гаврата
Няколко момичета надали вой да съобщят в близкото полицейско управление за гаврата

Полицаи правят секс за пари, но безплатно. Скандалната схема разкри столичен катаджия пред „Всеки ден". Униформеният узнал съвсем наскоро, че негови хора ползват безплатно услугите на труженички по главния път Е-79. Обикновено врътката се разигравала в петък и събота вечерта, когато жриците на любовта били много повече, отколкото в останалите дни от седмицата.

Така имат възможност да избират между няколко типа момичета", коментира полицаят, потресен от поведението на колегите си. Те тръгвали с цивилен автомобил на лов за знойни девойки, предлагащи платена любов, като се обличали като обикновени работници, но в жабката на колата не пропускали да тикнат обозначенията си, че са полицаи - палка, бадж и разрешително за оръжие.

Спирали в храстите, разбирали се с жриците за добри пари - 50 лева за пълна програма, след което се отправяли с момичетата или към близкия мотел, или направо изпълнявали договореното между дърветата край пътя. Понякога в оргиите участвали няколко девойки, разкрива още шокиращи детайли столичният униформен.

Когато „сеансът" приключел, авантаджиите вадели полицейските атрибути. Реакцията на проститутките винаги била недвусмислена - никога не се пазарели за парите, а хуквали да бягат на секундата.

Страх ги е да не ги арестуват и затова са склонни дори да останат без бельо, само да отърват белезниците", допълва катаджията. По негова информация обаче колегите му, практикували безплатния секс на пътя, понякога мятали по 5-10 лева след жрицата, за да не останела съвсем капо.

Няколко момичета надали вой да съобщят в близкото полицейско управление за гаврата, която преживели, но сутеньорите винаги ги спирали с мотива, че щели да им развалят целия бизнес.

Случвало се и при неволно задържане на полицейските значки някоя от жриците да види дори конкретно име. Скандалната схема може да приключи бързо, ако някоя от тях набере смелост да го съобщи на началника му, убеден е катаджията, разкрил омерзението на колегите си.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари