Шофьорка се блъсна в жп линията на пътя Две Могили - Иваново

1
55-годишна жена пострада при инцидент с БМВ
55-годишна жена пострада при инцидент с БМВ Снимка: БГНЕС / Архив

55-годишна жена пострада при инцидент с БМВ

На 8 ноември 2023 г. около 15:45 часа на път III-50, в района на км 29+300, през светлата част на денонощието при облачно време, валеж от дъжд и мокра пътна настилка, е настъпил пътен инцидент с лек автомобил БМВ.

При оглед на място е изяснено, че колата е била управлявана от 55-годишна жена, която по време на движение в посока от град Две могили към село Иваново не е съобразила скоростта си на движение с атмосферните условия и състоянието на пътя. След излизане от зоната на дясна крива, навлизайки в района на неохраняем ж.п. прелез, водачката е напуснала пътното платно вляво по посока на движението си, където се е блъснала в железобетонни траверси и в самата ж.п. линия.

В резултат на пътния инцидент е пострадала водачката, която след оказана медицинска помощ в болница „Канев“ в Русе е освободена за домашно лечение с диагноза - фрактура на лакътна кост.

Произшествието е документирано по административен ред от екип на РУ – Две могили. Пробата на водачката за алкохол е била отрицателна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    Устройството зад волана
    БМВ + шофьорКа = самоубийство
  • 21
    1
    ТЪП беемвар
    Моля не пишете за такива "инциденти" с водачи на нашата любима марка! СИЧКИ водачи на тази марка са одговорни, разумни, не дрифтят и не си "режат" прекрасните афтомобили!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари