Шофьори недоволстват заради километричните опашки на Дунав мост при Русе

4
Доставките на транспортни фирми закъсняват и се плащат неустойки
Доставките на транспортни фирми закъсняват и се плащат неустойки

Доставките на транспортни фирми закъсняват и се плащат неустойки

Отново напрежение и километрични опашки на граничния пункт „Дунав мост” при Русе. Шофьори се оплакват, че чакат най-малко по 20 часа, докато преминат границата с Румъния. Собствениците на транспортни фирми пък недоволстват, защото доставките им закъсняват и плащат неустойки, предава NOVA.

Шофьорите стоят по границата средно около 20 часа. При тази ситуация няма никакъв шанс за нормална работа. Категорично няма нито хигиенни условия, нито каквито и да е други”, посочи собственикът на транспортна фирма Слави Даков.

На граничния пункт работят три гишета само за тежкотоварния трафик. Според Даков обаче трябва да бъде изграден коридор за камионите от страните членки на Европейския съюз. Друг представител на транспортна фирма предложи да се увеличат гишетата за контрол на паспортите, защото от румънска страна работи само едно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    25
    ШОФЬОР НА КАМИОН
    ти си робот с чип ваксиниран и анексиран извънземните те командват със дистанционно и си опасен за околните трябва да те разглобят да ти махнат чипът с който те командват и да те сглобят !
  • 1
    24
    ШОФЬОР НА КАМИОН
    на мен никой не ми пречи освен румънската граница комплексар дрогиран ела в Здравец на Захари Стоянов митничар ще си някакъв корумпиран
  • -3
    23
    До шофьорчето
    Абе аз не знач дали съм ваксиниран ама мисля да чипирам майка ти малко с течност! Ай гаси лампите и дърпай бе цървул вмирисан! На вас все някой ви пречи некадърници! Дай адрес ама да не се насереш ти казах!
  • 0
    22
    ШОФЬОР НА КАМИОН
    Ела ела ти си ваксиниран и чипиран да не акнеш накрая ти
  • 3
    21
    До шофьорчето
    Гледай да не връткаш геврека на гондолата при Св. Петър чикибоецо! Ай вземи си набий една чикия и си я плисни в лицето белкем се успокоиш! Казах ти селска пръчко не ни занимавай с твоите тъпни! Много си мъж на думички ама като ти дойда пред очичките да не акнеш в гащите, че имаш да караш! Мухлар
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари