Шофьорът, ударил колата на д-р Симидчиев, е избягал от местопроизшествието

0
Регистрационният номер на избягалия автомобил е паднал и пулмологът го е предал на полицията
Регистрационният номер на избягалия автомобил е паднал и пулмологът го е предал на полицията Снимка: БГНЕС

Регистрационният номер на избягалия автомобил е паднал и пулмологът го е предал на полицията

Напът към студиото на "120 минути" по Би Ти Ви пулмологът и депутат на "Демократична България" д-р Александър Симидчиев е претърпял лека катастрофа.

Докато завивал от ул. "Възкресение" към бул. "Иван Гешов" кола го удря отзад и дори неговия автомобил леко се завърта. Шофьорът зад него веднага дал заден и избягал от местопроизшествието, разказа д-р Симидчиев пред "24 часа".

Той не успял да види каква е колата, която го е блъснала, но регистрационният номер на избягалия паднал и пулмологът го предал на полицията.

"Постъпката си я обяснявам с общото безхаберие в нашата държава. Докато чаках полицията да дойде, имаше един наркотизиран, който те бяха спрели и бяха свалили номерата на колата му. Като цяло обществото ни е е доста неспазващо правилата", коментира още той.

Единствените поражения от удара са леко смачкана задна броня на колата, добавя д-р Симидчиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари