Д-р Симидчиев е претърпял "лек пътен инцидент"

0
Това обяви водещият Светослав Иванов, в чието предаване трябваше да гостува лекарят
Това обяви водещият Светослав Иванов, в чието предаване трябваше да гостува лекарят Снимка: архив

Д-р Симидчиев не пристигна за тв участие в "120 минути" по Би Ти Ви.

Депутатът от ДБ д-р Александър Симидчиев е катастрофирал, съобщи водещият на предаването Светослав Иванов. Известният пулмолог трябваше да гостува в предаването, но е поради инцидента, това няма да се състои.

Като "лек пътен инцидент", описа ситуацията Светослав Иванов, натъртвайки на това и отправи покана към д-р Симидчиев да гостува отново след като се възстанови.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    Халил Манаф
    Лекарите вече не ваксинират. Аз ваксинирам. Ходя по дискотеките и муш в дупето. По десетина келеша на вечер мушкам. Пфайзер, модерна. Те си мислят че не са ваксани докато не почнат да пръцкат дъга ама вече е късно.
  • 1
    1
    Браво
    Господ му е пратил SMS. Дано да се осъзнае и смири. Че нещо много се е възпалил да ни ваксинира. И да помни, че следващия път може да срещне оная с косата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари