Шофьорът, причинил катастрофата край Лесово остава в ареста

1
Съдът реши, че роденият в Молдова, но живеещ в Украйна 51-годишен мъж, ще остане в ареста и там ще изчака разследването да приключи
Съдът реши, че роденият в Молдова, но живеещ в Украйна 51-годишен мъж, ще остане в ареста и там ще изчака разследването да приключи Видео: NOVA

При тежкия инцидент загинаха трима души, а 16 бяха ранени

Шофьорът на украинския ТИР от жестоката катастрофа край Лесово се изправи пред съда. Мъжът е с обвинение за причиняване на смърт, след като в спрелия му камион се заби автобус с пътници. Трима загинаха, а 16 бяха ранени, припомня NOVA.

Делото се гледа в Окръжният съд в Ямбол. Прокуратурата поиска най-тежката мярка за шофьора Октавиан Бедиян – задържане под стража. Съдът реши, че роденият в Молдова, но живеещ в Украйна 51-годишен мъж, ще остане в ареста и там ще изчака разследването да приключи.

Първоначалните данни сочат, че тежкотоварният камион на практика е бил паркиран на пътното платно без основателна причина. И идващият пътнически автобус се е врязал в него. Именно препречването на пътното платно е причината шофьорът на тира-а да е с повдигнато обвинение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари