Шофьорът на тира: Чух трясък и всичко се разхвърча!

5
Притесних се за другия шофьор, имаше кръв и рани по главата
Притесних се за другия шофьор, имаше кръв и рани по главата Видео: Русе Медиа

Притесних се за другия шофьор, имаше кръв и рани по главата

Както вече съобщихме лек автомобил „Хюндай“ с русенска регистрация се вряза в задната част на спрял тежкотоварен камион. Инцидентът стана малко преди 16 часа на бул.“Тутракан“. Заради катастрофата движението на автомобили към Дунав мост се извършва само в една от трите ленти.

Автомобилът се е движил в посока на граничния пункт, когато без видима причина и без спирачен път се е забил в задната част на спрял тир. За късмет в колата не е имало пътник на предната седалка, тъй като ударът е от дясната страна, предаде Русе Медиа.

Водачът на камиона, който е с българска регистрация, разказва, е спрял за оформяне на документите, след като е заредил гориво. Усетил е жесток удар, а по думите му най-вероятно колата се е движила с висока скорост.

На място са извикани екипи на полицията, Спешна помощ и пожарната, тъй като леката кола е била с метанова уредба. Шофьорът на автомобила е бил в съзнание, контактен, с травми по главата и е откаран в болница за преглед.

Причината за катастрофата се изяснява, като най-вероятно се касае за моментно разсейване на водача. Чуйте разказа на водача на камиона за инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари