Шофьор загина при верижна катастрофа край село Копривец

2
Пострадали са други четирима души
Пострадали са други четирима души

Пострадали са други четирима души

Вчера около 13:30 часа на път II-51, в района на км 16+700 /в района на село Копривец/, на прав пътен участък, при облачно време и суха пътна настилка е настъпила катастрофа с участието на четири превозни средства - товарен автомобил "Волво" с водач на 50 г., лек автомобил "Санг Йонг Рекстон" с водач на 69 г., лек автомобил "Хавал Жолион“ управляван от мъж на 58 г. и лек автмобил "Мицубиши Паджеро", управляван от 55-годишен.

При произшествието е загинал шофьорът на автомобил "Мицубиши Паджеро". Пострадали са четирима - шофьорът на товарното возило, шофьорът на „Санг Йонг“ и жена пътувала в неговата кола, както и друга пътничка в автомобила с марка „Хавал“, които след прегледи са освободени за домашно лечение.

На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство. Причините и обстоятелствата довели до катастрофата се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари