Шофьор "помете" възрастно семейство на пешеходна пътека в Русе

0
Мъжът е с политравма, а жената е транспортирана с комоцио
Мъжът е с политравма, а жената е транспортирана с комоцио Снимка: Русе Медиа

Мъжът е с политравма, а жената е транспортирана с комоцио

Възрастно семейство пострада, след като мъжът и жената бяха блъснати на пешеходна пътека в Русе. Инцидентът стана днес малко преди 11 ч. на бул.“Цар Освободител“ пред ПГ по строителство и архитектура, съобщава Русе Медиа.

По първоначална информация жената и мъжът – на 76 и 77 години – са се връщали от покупки на Кооперативния пазар. Те са тръгнали да пресичат на пешеходната пътека, когато движещият се в средната лента лек автомобил „Опел“ им е отнел предимството и ги е блъснал. Двамата са отхвръкнали на платното, а покупките им са се разпилели.

На място са били изпратени две линейки на Спешна помощ, които са откарали двамата пострадали в болница. Мъжът е с политравма, а жената е транспортирана с комоцио.

На водача са направени проби за алкохол и наркотици, които са отрицателни. Движението в участъка е затруднено, тъй като две от лентите там са отцепени до изясняване окончателното състояние на пострадалите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    26
    ДО 88
    ИЗПУСНА. Още като влизаш в България и видиш,полицаите,границата и работата е Яссснннааааа с гробищата заедно и т.н.
  • 7
    25
    стела
    до г-н гост,дето бас лови,че имало кола в дясно.Ами не е нужно да ги вижда.След като/ако в дясно от него има кола която е спряла,очевидно има пешеходец който ще минава.Колко пъти се разминавам на косъм защото някой бус спира да ме пусне(забележете да ме пусне) и от другата му страна прелита някой убиец на сантиметри от това моето семейство да посещава гробища а неговото затвор.Защо едни се мислят за по-важни от други.Правилата са за всички.Такива тъпанари като г-н гост са просто малоумни озлобени на всичко и всички всезнайковци.
  • 7
    24
    Aнтон Антонов
    Това е единственият в България гр.Русе.Тук не се спазват никакви правила.Всеки си кара както иска.Точно по този булевард всяка вечер след 22 ч. при хубаво време се провеждат рокерски кушии.Органите на КАТ не вземат никакви мерки и няма контрол. Не се вземат мерки и с велосипедистите и електрическите тротинетки.Движат се където си поискат,по тротоари,пешеходни зони. Докато в този град е такава анархия и няма наказания за нарушителите така ще бъде.Нека органите на реда вземат нужните мерки.
  • 7
    23
    88
    За да опознаеш една нация е достатъчно да видиш обществените тоалетни и гробищата й. Хайде сега се сетете нашите, как изглеждат. А искате да имаме култура на движение. Няма как да стане.
  • 4
    22
    оф оф
    Водачите на МПС са виновни ама пък пешеходците къде блеят изскачат на пешеходните пътеки като катаджии и ясно е че и бавно да караш не можеш да заковеш колата на място веднага без спирачен път, нека всеки бъде отговорен и направи това което се изисква от него, а не всеки да е с предимство и да скача където дойде по пътното платно все пак се движат автомобили. Ние като пешеходци не можем да спрем за да опазим живота си, а го очакваме от другите и после се сърдим, че другия отсреща не ни пази. Бъдете отговорни и предпазливи първо към собствения си живот и се пазете и си отваряйте очите, а не скачайте по зебрите като май..муни като имате в предвид че по пътното платно е опасно. И факт че в Русе има най-много пешеходни пътеки ако не вярвате може да направите едно бързо проучване. Бъдете здрави и се пазете и си отваряйте очите не се надявайте някой друг да ви пази. Всеки е отговорен за собствения си живот и здраве не се чудете на кого да прехвърляте вината за собствената си безотговорност и нехайство.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари