Шофьор помете момчета на тротоар в село Ясеновец

1
Единият пострадал е в медикаментозна кома и опасност за живота
Единият пострадал е в медикаментозна кома и опасност за живота Снимка: БГНЕС / архив

Единият пострадал е в медикаментозна кома и опасност за живота

Водач отнесе пешеходци и избяга от местопроизшествието в село Ясеновец. Сигналът за тежката катастрофа е получен на тел.112 около 00:01 часа на 4 август, съобщиха от полицията в Разград.

Управлявайки лек автомобил "Мерцедес“ по улица "Дунав“ в селото, 21-годишният шофьор излиза вдясно от пътното платно и удря движещите се по тротоара двама пешеходци – момчета на 16 и 15 години. До пристигането на екип на "Пътна полиция“ водачът избягал и се укрил.

Пострадалите са откарани в МБАЛ - Разград. По-голямото от момчетата е настанено с комоцио за лечение в "Хирургично отделение“, а другото – в медикаментозна кома и временна опасност за живота е в ОАИЛ. Малко по-късно водачът на автомобила е установен и задържан.

Взети са кръвни проби за употреба на алкохол и наркотици. По случая се води досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    3
    Xdrtyuu
    Тези са за психиатрия!!!!Конфиксувайте колата на този патладжан!!!Не го пускайте да напуска страната!!!!Да лежи в затвора и да плати обезщетение на пострадалите!!!!!
  • 12
    2
    123
    Гаранция е поредния патладжан с белгийски или немски номера дошъл да покаже на другите колко се е надигнал в живота откакто е европеец.
  • 14
    1
    Dfghhjj
    Прибирайте,този изрод на топло!!!!Вече и по тротоарите няма да можем да вървим спокойно!!!!Ако го пуснат,родителите на момчетата да се вземат в ръце!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари