Джигит попиля контейнер в квартал "Чародейка"

2

Шофьор е помел колчета, контейнер за смет и е убил улично коте в квартал "Чародейка Север"

Сигналът за вандалството на пътя е подаден от русенец в социалната мрежа. Русенец е заснел автомобил в квартал "Чародейка Север", който с рисковото си шофиране е помел метален контейнер за смет и е убил улично коте.

Публикацията неслучайно е пусната във фейсбук групата "Лошите шофьори на Русе". Хората са възмутени от поведението на шофьора и нанесените от него поражения: "тоя кретен кой знае как е карал да отнесе така контейнера".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -7
    11
    Fake News
    Бива ли така, сложете знаци '18', на третата снимка се вижда трупът на животното, скандализиращ нежните депресивни душици с раними сърца, които иначе всеки ден тъпчат какви ли месища, и желаят лоши неща на 'разни хора', а сега са възмутени. Даже направо статията е редно да има за заглавие - 'Убиец на котки помля контейнер'.
  • 4
    10
    Koko до Petko
    Петко, аз с педерасти не се занимавам!!! В днешно време е модерно, но аз си харесвам жени!!! Та си го подавай на някой на твоя акъл!!! И като си заговорил за децата - твоите явно не хвърлят боклука!!! Приключвам!!! Доста време ти отделих!!!
  • 0
    9
    ФАГ
    Фолксвагина. Направо си е диагноза.
  • 15
    8
    Josh
    Питам се тези хора защо живеят, какъв е смисълът им е за живота, имат ли цел, или просто ден да мине друг да дойде.. Просто отразяват душевната си красота навън - за съжаление.. Трагично 😶🤐👎🏻
  • -16
    7
    Petko до Koko
    Koko, Мисля здраво - да знаеш! Даже с долната мисля и мога да ти я подам даже... Ако твоето дете ходи по контейнери - моето не ходи - за сега! Иронията е към системата - а не към идиота зад волана и към списвачите, че сякъш най-важното е, че бездомного коте е било убито от удара - сякъш точно това е целял калпазанина...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари