Шофьор на тролейбус събори постройка в Русе

5
Пострадал е мъж, който се е намирал в постройката
Пострадал е мъж, който се е намирал в постройката Снимка: Facebook

Пострадал е мъж, който се е намирал в постройката

На 26 май около 13:54 часа е постъпил сигнал за възникнал инцидент с тролейбус на улица "Никола Рибаров" в Русе, при който е пострадал мъж.

Изпратените на място служители на пътна полиция са изяснили, че тролейбусът, управляван от 50-годишен шофьор, при маневра движение на заден ход се е отклонил вдясно и е блъснал постройка, намираща се в двор до входа на фирма.

При удара постройката се е съборила и е пострадал леко намиращ се в нея мъж на 69 г. След преглед от екип на спешна помощ той е бил освободен за домашно лечение с травма на коляно и прорезна рана на ухо.

Тестът на шофьора за алкохол е показал отрицателен резултат. Произшествието е документирано от екипа на пътна полиция по административен ред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    8
    До: Диляна Маринова, Редактор!
    Всъщност улицата се нарича "Генерал Никола Рибаров", кръстена на Никола Илиев Рибаров - български офицер, генерал-лейтенант от пехотата, началник 3-та пехотна балканска дивизия през Първата световна война, български военачалник, участвал в сраженията и в планирането на операциите на Македонския фронт по време на Първата световна война (1914 – 1918).
  • -3
    7
    бах ти глупаците
    И това трябва да е новина ..да се коментира ...да се спори ...що за тъпуци списват този пасквил..Тролей съборил ..ххаха барака ....да ви имам проблемите .
  • 9
    6
    До 5
    някоИ,не някой от тях.Какво да ми изнася , след като професионален шофьор в градски транспорт,в добра възраст, предприема заден,сякаш е на поляна.Какво да очакваме от другите тогава?
  • -2
    5
    до 3
    "Някой о тях" - кое не разбра?. Типично по български четеш само това, което ти изнася. Явно цайсите са за теб!
  • 15
    4
    АРХИТЕКТ
    "Постройка" на пътя на тролейбуса ???!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари