Шофьор блъсна жена на пешеходна пътека в Русе

2
Зад волана е бил 78-годишен водач
Зад волана е бил 78-годишен водач Снимка: БНТ

Зад волана е бил 78-годишен водач

68-годишна жена е блъсната от лек автомобил, докато пресича пешеходната пътека между улиците "Александровска" и " Майор Атанас Узунов" в центъра на града. Зад волана е бил 78-годишен водач, предаде БНТ.

Жената е приета в болницата с фрактура на крака. На местопроизшествието е извършен оглед от оперативна група на полицията. Все още се изясняват причините за инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    6
    дунавПРОСТ
    Само продажници ли работят в дунавПРОСТ? Пак скрихте доста по-важната новина за Епщайн газещ велосипедисти по ул. Александровска! За разлика от безнаказания баровец Епщайн, постъпката на този пенсионер е много по-безобидна. Едно е да бутнеш някой на пешеходна пътека, съвсем друго е да подкараш джипа си по пешеходна зона, да блъснеш велосипедист на велоалеята и да избягаш от местопроизшествието. Ама явно Епщайн плаща, а пенсионера не.
  • 9
    5
    Мамито му и пундек
    Още като прочетох коментар #3,вече ми беше повече от ясно,че е писан от келеш или пундек,като тия с пресните книжки,дето ги гледаме всяка вечер по тв-черните хроники! Жената буквално е извадила късмет,че я блъснал пенсионер,щото ако беше някой от джигитопундек,едва ли щеше да се отърве само със счупен крак!
  • 29
    4
    Значи
    не искам да защитавам никого, но повечето пешеходци спекулират и се влачат като червеи по пешеходните пътеки и визирам и млади хора. То върви като убитак по пътеката , а като се качи на кочината си псува хората.
  • -4
    3
    МАМА ИМ ПЕНСИОНЕРСКА
    ЕЙЙЙЙ Само като прочетох заглавието и веднага си казах, че това ще е някой смотан пенсионер И ПОЗНАХ. МАМА им проста пенсионерска, стоят на пешеходната не пресичат, ДАВАШ ИМ ПЪТ ПАК СТОЯТ И ТИ МАХАТ.
  • 24
    2
    Lamb O'Genie
    Не сме в играта Carmageddon. Нали има общинска полиция. Нали има камери , работещи в реално време с лицево разпознаване и разпознаване на автомобилните номера. Цялата информация за всеки я има на сървъри. Ами достатъчно е за санкциониране на нарушителите . В Сингапур като си изплюеш дъвката на обществено място и те цакат моментално със глоба около 1000 сингапурски долара. Работи безотказно и всички цъкат защо било чисто в Сингапур. И там няма не искам , няма не мога, плащаш и ако си чок отворен плащаш още по дебело .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари