Шофьор блъсна възрастна жена край Враца и избяга

0
Инцидентът се е случил рано тази сутрин във врачанската местност Дери вол
Инцидентът се е случил рано тази сутрин във врачанската местност Дери вол Снимка: БГНЕС

Инцидентът е станал рано тази сутрин във врачанската местност Дери вол

Възрастна жена е била блъсната от кола тази сутрин край Враца, предаде BulNews. Шофьорът избягал, като зарязал жената да лежи на шосето в тъмното, но за щастие тя била спасена от добри хора, които се отзовали на помощ.

Инцидентът е станал около 7:45 часа в местността Дери вол. Възрастната жена пресичала натовареното шосе за Оряхово, за да отиде на спирката и да хване автобуса към Враца. Точно тогава била блъсната от неизвестен автомобил, който дори не спрял, за да се увери, че жената е добре.

Жената не успяла да види колата, която я блъснала в тъмнината. Тя останала да лежи на шосето, без да може да се изправи, изложена на риск да бъде блъсната и от друг автомобил. За щастие две момчета с бял бус я видели и спрели, за да ѝ помогнат. Те предложили да извикат линейка или да я откарат до Враца, но точно в този момент пристигнал лозарския автобус към града и жената казала, че се чувства достатъчно добре, за да се качи в него.

Там била поета от жена, която също се прибирала от лозето си в района. Тя разпитала старицата какво е станало и се обадила на дъщеря ѝ, за да ѝ съобщи за станалото. Разбрали се да свалят майка ѝ на площад „Св. Софроний Врачански“, откъдето да я поеме тя.

Междувременно обаче състоянието на жената се влошило, тя започнала да трепери цялата. Хора, работещи в района, също се отзовали на помощ и извикали линейка и полиция. Жената е откарана в болницата. Най-вероятно ръката ѝ е счупена, но лекарите ще направят обстоен преглед и изследвания.

Междувременно от полицията във Враца вече са започнали разследване и издирват шофьора, блъснал жената и избягал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари