Шофьор блъсна колата си, докато бяга от полицията край Силистра

1
Мъжът ударил колата си след рискова маневра и я изоставил
Мъжът ударил колата си след рискова маневра и я изоставил Снимка: БТА / Архив

Мъжът ударил колата си след рискова маневра и я изоставил

Водач на лек автомобил от силистренското село Калипетрово не е спрял на подаден знак за спиране от служители на пътна полиция. Това съобщават от Областната дирекция на МВР.

Мъжът не се подчинил и след рискова маневра ударил колата си и я изоставил. Това станало вчера малко след 13:00 часа.

Направената от полицията справка показала, че не притежава свидетелство за управление на МПС и се намира в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние.

Самоличността му е установена, предприети са действия за установяване на местонахождението му. По случая е образувано досъдебно производство.

Статистиката от Областната дирекция на МВР показва, че през изминалата година на територията на Силистренска област са станали 266 пътнотранспортни пътешествия, 72 от които тежки. При инцидентите са загинали 8 души, а ранените са 94.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари