Шиниъд О'Конър е била открита в безсъзнание в дома си

3
Звездата почина на 56-годишна възраст
Звездата почина на 56-годишна възраст Снимка: Фейсбук

Звездата почина на 56-годишна възраст

Ирландската певица Шиниъд О'Конър е била открита в безсъзнание в дома си в Югоизточен Лондон преди да бъде обявена смъртта ѝ.

Кончината на 56-годишната звезда не се разглежда като "подозрителна", съобщиха от полицията в Лондон, цитирани от "Дейли мейл", и NOVA.

В съобщение на органите на реда се посочва, че: "На спешния телефон е бил подаден сигнал в 11:18 часа в сряда. Било е съобщено за жена, която е била открита в безсъзнание в жилището си".

"Веднага уведомихме близките ѝ", допълват от лондонската полиция.

О'Конър се завърна в Лондон в началото на юли. Тя обоснова решението си с думите, че британската столица е неин дом. Певицата обяви и че пише нови песни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Ivo
    Лошо, добра певица!Стана мюсюлманка,намрази католиците,дори изгори лика на папата,заради педофилия в църквата,била е изнасилена като малка,имала е труден ,сложен живот!Кофти родители!Да почива в мир!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари