Шестокласнички се сбиха в училищен двор в София

1
До боя се стигнало заради направена забележка на едно от момичетата
До боя се стигнало заради направена забележка на едно от момичетата

До боя се стигнало заради направена забележка на едно от момичетата

Пореден случай на агресия между ученици в София. Случката е от 8 март, когато пред главния вход на 97-о училище „Братя Миладинови”, две момичета се спречкват. На кадрите, се вижда как едно от момичетата тегли за косата другото, след което момичето пада на земята. Около тях имало много други ученици, които се смеят и ги снимат, предават NOVA.

„Тръгвах си от работа и видях група шестокласнички на двора. Те изглеждаха напрегнати. Казаха, че са се скарали, но са се разбрали”, обясни за „Здравей, България” училищният психолог Ева Колева. Тя ги повикала на следващия ден в кабинета ѝ, за да обсъдят случката.

Психоложката веднага подава сигнал до директорката на учебното заведение Емилия Манолова. Оказва се, че до боя се стигнало, след като едно от момичетата е направило забележка на другото, че пуши на територията на училището.

Момичето, което е посегнало на своя съученичка е с предупреждение за преместване, а ученичките, които са снимали са със санкция забележка от директора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари