Шест години без Трифон Иванов

1
Поклон пред паметта му!
Поклон пред паметта му! Снимка: БГНЕС

Шест години без Трифон Иванов.

БФС, ЦСКА - София и ЦСКА 1948 почетоха паметта на легендарния български защитник Трифон Иванов.

Шест години без Железния. Поклон!”, написаха от БФС.

Преди шест години ни напусна непрежалимият Трифон Иванов. Съдбата ни показа, че дори и лъвските сърца спират да бият. Но легендите не умират. Туньо завинаги остава тук, сред нас. За един от най-обичаните спортисти ще разказваме на децата и внуците си, а те на следващите поколения. Ще им разказваме за добрия човек, вездесъщият футболист и вдъхновяващата личност, която никога не изрече лоша дума срещу ЦСКА. Дълбок поклон от любимия ти червен клуб, Великане!”, пише в официалния сайт на ЦСКА - София.

ЦСКА 1948 пък написаха следните думи: “Шест години без Туньо! На днешната дата се навършват точно шест тъжни години без един от най-великите български футболисти, дал ни куп уроци за отдаденост, смелост и мъжкарство! Тъжен ден. На него през 2016 г. бившият капитан на България ни напусна на едва 50 години. Той беше голямото сърце в отбраната на великото ни поколение от САЩ '94, донесло световна слава на родината ни. За ЦСКА Трифон има общо 117 мача и 12 гола.

С "армейците" вдига три титли на България, Купа и Суперкупа на страната. Истински лидер на терена, играл още за Етър, испанския Бетис, швейцарския Ньошател Ксамакс и австрийските Рапид Виена, Аустрия Виена и Флоридсдорфер.

76 мача за България и 6 гола. Незабравими попадения, единоборства, шпагати и поводи за гордост! Днес поглеждаме към небето и си спомняме за един голям мъж! Благодарим ти, Туньо! Поклон пред паметта ти!”

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари