Шега за TikTок прати млада жена в болница

0
Четирима тийнейджъри нахлупили кофа на главата на жената, при което тя припаднала от шок
Четирима тийнейджъри нахлупили кофа на главата на жената, при което тя припаднала от шок

Четирима тийнейджъри нахлупили кофа на главата на жената, при което тя припаднала от шок

Социалните мрежи набират огромна популярност, особено сред подрастващите, за които те са идеалното поле за изява пред хилядна аудитория. Понякога обаче тийнейджърите не си дават сметка, че някои от нещата, които са мода в Тик-Ток например, могат да имат фатални последици.

Като случая с тази млада майка на две дечица, която попадна в болница, след като тийнове решиха да приложат върху нея трик от социалните мрежи.

Тийнейджърите вероятно не са предполагали, че поведението им ще има толкова сериозни последици. Това обаче беше наистина драматично преживяване за жената. Майка на близнаци попадна в болница, след като се натъкна на това, което полицията нарича „тенденция в социалните медии“. Четирима тийнейджъри влезли в магазин за хранителни стоки, където жена пазарувала. Обиколили магазина и се огледали. Изведнъж един от тийнейджърите взел кофа и я поставил върху главата на жената. Малко след това тийнейджърите избягали от магазина. От шока жената припаднала. Тя била откарана в болница, където лекарите потвърдили, че не е получила никакви наранявания, информира „За Жената“.

„Младите хора вероятно са се опитвали да пресъздадат тенденцията в социалните мрежи да поставят кофа върху главата на непознат и да заснемат реакцията му. Полицията смята, че тази тенденция не представлява значителна заплаха за обществото." Потърпевшата, родом от Тустин, Калифорния, каза пред The ​​Today, че е била изключително уплашена от напълно неочаквания инцидент.

„Започнах да крещя, но нещото отгоре беше много близо до лицето ми, така че се борех да дишам“, казва тя. Когато жената се овладяла и свалила кофата от главата си, видяла тийнейджъри да стоят с телефони и да снимат реакцията ѝ.

„Опитах се да кажа нещо, но думите не можеха да излязат от устата ми“, казва жената.

Тя има епилепсия и се опитала да съобщи за това, но вместо да каже нещо, паднала на земята и си ударила главата.

Жената дошла в съзнание едва в линейката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    wtf
    дунавмост вие бавноразвиващи ли сте или мислите че читателите ви са? това е новина отпреди 2 месеца ................................................ https://www.youtube.com/watch?v=Q4e1kqaj2B8
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари