Шефът на полицията в Бургас с подробни разкрития за престрелката в Слънчев бряг

0

Директорът на ОДМВР - Бургас старши комисар Калоян Калоянов цялата хронология на събитията от тази сутрин на бензиностанция ОМВ на Околовръстното шосе на Слънчев бряг до арестите на участниците в скандала, съобщава "Флагман".

Първоначалната информация беше, че по всяка вероятност става въпрос за втори сблъсък между останките на бандата на Божидар Кузманов - Кравата и наказателен отряд на Димитър Желязков - Очите. По непотвърдена информация се твърдеше, че нападнатите в Рейндж Роувъра с пистолет пазарджиклии са от бандата на Кравата, който е от Пазарджик и е в неизвестност от 15-ти юни. 

Ето какво разкри старши комисар Калоян Калоянов:

"Възниква пререкание между две групи лица - от едната страна са две лица от Пловдив, от другата - три лица от Димитровград. Скандалът поне към момента на база на данните от проведените беседи е заради момиче. Спречкването прераства в побой.

Двете лица използват газов пистолет, с който са произвели изстрели. Останалите от другата група са три момчета от Димитровград, които са унищожили стъклата на автомобила, с който са били мъжете от Пловдив. Тогава мъжете с Рейндж Роувъра са се оттеглили.

Задържани са на изградените КПП-та на база получен сигнал на тел. 112. В автомобила е открит газов пистолет и не са открити наркотици. Извършено е претърсване в квартирата на димитровградските младежи, където е открита марихуана - изяснява се количеството. 

Младежите от Димитровград са в Слънчев бряг и работят в различни обекти. Един от тях е криминално проявен, и то за побой в миналото
", каза Калоянов.

Рейндж Роувърът, с който са се придвижвали двама от участниците в скандала на ОМВ-то край Слънчев бряг, е паркиран пред РПУ  -Несебър, видя репортер, съобщи Флагман.

Стъклата на черния джип с номер 7787 буквално са направени на сол при мелето. Возилото ще остане тук, докато се реши каква ще е съдбата на петимата задържани след спречкването тази сутрин. 

Служителите на бензиностанцията обаче отказват да коментират случилото се тази сутрин, дори се правят на ударени, че не знаят за какво става на въпрос.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари