Шефът на Европейската конфедерация по волейбол посети Русе

0

Президентът на Европейската конфедерация по волейбол (CEV) и вицепрезидент на Международната федерация (FIVB) Александър Боричич посети град Русе.

Той проведе работна среща с кмета Пламен Стоилов, президента на Българската федерация по волейбол Данчо Лазаров и вицепрезидента Любомир Ганев, по време на която бяха обсъдени възможности за провеждането на бъдещи големи волейболни първенства в Русе.

Боричич получи от русенския градоначалник статуетка на Паметника на свободата, а от Любо Ганев книгата му „Светът отвисоко“.

По-късно през деня той посети Екомузея и разгледа изложбата, арт инсталациите, както и рисунките от фестивала „3D – Ас & Гейм на паважа в града – домакин“, посветени на Световното първенство за мъже по волейбол, което се провежда в Русе от 12-ти до 18-ти септември.

Александър Боричич присъства и на двубоя между отборите на Египет и Холандия от 17 часа в спортната зала „Арена Монбат“. Холандия се наложи с 3:1 гейма и с 11 точки оглави група Б, пред Белгия с 9 точки и Франция 8 т.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари