Шарл Мишел отправи благодарности към Николай Денков

0
Вашите неуморни усилия за Украйна и изобщо на всички фронтове са безценни, пише председателят на Европейския съвет
Вашите неуморни усилия за Украйна и изобщо на всички фронтове са безценни, пише председателят на Европейския съвет Снимка: Министерски съвет / Facebook

Вашите неуморни усилия за Украйна и изобщо на всички фронтове са безценни, пише председателят на Европейския съвет

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел отправи благодарности към българския премиер Николай Денков.

Той и кабинета подадоха оставка преди дни, като част от договорената ротация на управляващите коалиции - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

"Благодарим Ви, господин премиер, за Вашата непоколебима отдаденост към Европейския съвет. Вашите неуморни усилия за Украйна и изобщо на всички фронтове са безценни. Вие помогнахте на страната си да влезе в Шенгенското пространство и непрекъснато работихте за бъдещето на България в еврозоната. За мен беше удоволствие да работя с вас. Всичко най-добро за в бъдеще", пише Мишел в социалната мрежа Х.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Ванка с танка
    Един травестит благодарил на един к-анален плъх - звучи като началото на виц!
  • -3
    2

    Достоен интелигентен човек!IA
  • 1
    1
    чичомиткобрат
    Ядат вече хуя евроамериканските комунистически терористи и реват. Русия направи целия колективен запад на посмешище. Слава на Русия! 🇧🇬♥️🇷🇺
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари