Шампиони, преборили тъмната страна на спорта

0
Биляна Дудова разкри как се е стигнало до опита ѝ за самоубийство
Биляна Дудова разкри как се е стигнало до опита ѝ за самоубийство Видео: NOVA

Тези хора се надпреварват с времето и резултатите, за да бъдат първи

Тодор Христов и Лора Стоянова от спортната редакция на NOVA представиха непознати истории за тъмната страна на спорта.

Тези хора, които се наричат "нечовеци", се надпреварват с времето и резултатите, за да бъдат първи. Животът им изглежда пълен с победи, трофеи, слава и мечти за звездна кариера. Всъщност всичко в него се измерва в стотни, а успехът е на всяка цена. Тези хора са шампионите, които са преборили тъмната страна на спорта и продължават да побеждават.

Днес 25-годишната Биляна Дудова има зад гърба си няколко световни и европейски титли в свободната борба. Когато е на 14 години обаче губи майка си, а на 22 прави опит за самоубийство.

Когато са се натрупали някакви проблеми и няма с кого да ги споделиш или пък споделяш, но никой не те чува, тогава започваш да се чувстваш изгубен. Преди години загубих майка си и сега искам всеки медал да спечеля за нея. Вярвам, че тя и другите хора, които си отидоха, са с мен. Винаги вярвам, че са някъде около мен и ме подкрепят”, казва Биляна. И допълва, че тези моменти вече са зад гърба и сега отново може да се усмихва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари