Шакира: Чувствам се пълноценна след раздялата с Пике

0
Мисля, че в ада има отделен котел за жените, които не подкрепят други жени, заяви певицата по адрес на новата приятелка на бившия ѝ любовник
Мисля, че в ада има отделен котел за жените, които не подкрепят други жени, заяви певицата по адрес на новата приятелка на бившия ѝ любовник Снимка: Фейсбук

Мисля, че в ада има отделен котел за жените, които не подкрепят други жени, заяви певицата по адрес на новата приятелка на бившия ѝ любовник

Певицата Шакира сподели в интервю пред мексиканския журналист Енрике Асеведоза, че след раздялата с Жерар Пике е станала по-силна и независима. Двамата се разделиха миналото лято, а причината беше изневярата на футболиста, който започна да се среща с 23-годишната Клара Чиа.

Според певицата след раздялата с 35-годишния Пике тя е станала по-силна: престанала е да зависи от мъж, както е било през целия ѝ живот.

"Повярвах на тази история, че жената се нуждае от мъж, за да бъде пълноценна. Аз също мечтаех да имам семейство, в което децата ми да имат майка и баща, живеещи под един покрив", казва 45-годишната Шакира. Тя отбеляза, че докато преди е била "емоционално зависима от мъжете", сега е самодостатъчна. "Сега се чувствам пълноценна, защото завися само от себе си", каза тя, предава БГНЕС.

"Не можеш да постигнеш всичко, за което мечтаеш, но животът има начин да компенсира това. Имам две прекрасни деца, които ме изпълват с любов всеки ден", казва тя.

Шакира каза по адрес на новата приятелка на бившия си любовник: "Мисля, че в ада има отделен котел за жените, които не подкрепят други жени".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари