Сестрата на убитата Ани: Искам правосъдие!

2
Марина разказа, че Ани се е прибрала от Франция, за да построи живота си с Явор
Марина разказа, че Ани се е прибрала от Франция, за да построи живота си с Явор Снимка: NOVA

Двамата с Явор бяха винаги усмихнати, спокойни, искащи да помогнат, разказва Марина

Ани си е малката ми сестра, искам да има правосъдие. Това каза Марина, сестрата на момичето, убито при катастрофа на бул. „Сливница”, предава NOVA.

Тя разказала, че Ани се е прибрала от Франция, за да построи живота си с Явор.

Ани и Явор бяха чисти души, винаги усмихнати, спокойни, искащи да помогнат, да направят нещо за всеки, с много планове, много амбиции”, разказа Марина.

Знам, че е тежко и за неговото семейство, но тяхното момче е живо и те могат да го прегърнат, на нас тази привилегия ни беше отнета", каза още Марина.

Щом е имал силата да кара с такава скорост, сега да има силата да излежи това, което трябва да излежи", каза още Марина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    правосъдие
    Със100 км. убива два живота,100 години затвор !
  • 11
    1
    Josh
    „Щом е имал силата да кара с такава скорост, сега да има силата да излежи това, което трябва да излежи", каза още Марина - това е БРАВО 👏🏻, много ясно и точно изразено. Сега е време да видим правосъдието как действа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари