Сервитьор бие шамари на клиент, оплакал се от надписана сметка

8
Служител на заведение в София е нападнал клиент, който се е оплакал заради надписана сметка
Служител на заведение в София е нападнал клиент, който се е оплакал заради надписана сметка

Служител на заведение в София е нападнал клиент, който се е оплакал заради надписана сметка

Поведението на сервитьора беше показано в клип, публикуван във Facebook-профила на пострадалия Явор Павлов.

От кадрите се разбира, че когато Павлов е поискал да разговаря с управителя на заведението заради надписване на сметката с допълнителна бутилка вино, служителят му е “взел шапката” и го е ударил.

От заведението публикуваха обяснение, в което признават за инцидента и заявяват, че са “изключително разочаровани от крайно непрофесионалното поведение на нашия служител”.

Ричард Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията е собственик на въпросния бар. Алибегов обясни, че е потресен. Изгледал е клипа четири пъти и веднага е намерил потърпевшото момче и е поднесъл извинения от името на целия персонал, съобщи Sofia24.bg.

„Той е салонен управител – човекът, който трябва да решава спорове и да успокоява страстите, а не да раздава шамари. Потресен съм“, заключи Алибегов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    5
    ...
    Веднагически в ареста за 72 часа. нагла цинична антиобществена постъпка открояваща се с особена наглост и циничност.
  • 15
    4
    Отиваш в заведение
    там ти надписват сметката , ти не си съгласен да я платиш и те пребиват . Това от страна на управителя , това бил непрофесионално поведение на побойника. Този Алибегов по едно време беше през ден по ТВ екраните да се оплаква от данъци , цени на вода , ток и т.н.
  • 10
    3
    бавно мислещ
    Абе не е попаднал на мен и компанията.
  • 14
    2
    Клиент
    Айдебегов вече не трябва да е никакъв представител на БАЗ. Време е неговите "колеги" да го изхвърлят от стола и да настанят някой, който поне се къпе и си мие косата всеки ден а не веднъж в месеца.
  • 24
    1
    Али Баба
    Браво, Али, браво - Бегов! Просто нямам думи...И искаш да кажеш че като собственик на заведението това му е първи случай на твоя нагъл прошлек? А КОЙ дава такова самочувствие на този "салонен управител"?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари