Сергей Лавров: За мира в Украйна е нужно установяването на нов световен ред

4
Преговори може да се състоят само ако бъдат взети предвид руските интереси, изтъкна Лавров
Преговори може да се състоят само ако бъдат взети предвид руските интереси, изтъкна Лавров Снимка: БГНЕС

Преговори може да се състоят само ако бъдат взети предвид руските интереси, изтъкна Лавров

"Преговорите за мир в Украйна трябва да се съсредоточат върху установяване на "нов световен ред" без американска доминация", заяви в Турция руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от Франс прес, предаде БНР.

"Преговори може да се състоят, само ако бъдат взети предвид руските интереси и да се обсъждат принципите, на които ще бъде основан новият световен ред", изтъкна Лавров на съвместна пресконференция с турския външен министър Мевлют Чавушоглу.

От своя страна турският първи дипломат заяви, че е съгласен с искането на Русия за вдигане на пречките за износ на руски торове и че този въпрос трябва да бъде решен, за да бъде допълнително удължено споразумението за износ на зърно от Черно море, което включва Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    До пети
    Лавров няколко пъти вече ни излъга. Да припомням ли? Ако ти вярваш на изпечени лъжци, аз не вярвам. След като те излъжат втори път, значи е паталогична форма. А и за какъв нов световен ред говори - за господството на ватниците, ръководени от Путлер? То и Хитлер искаше нов световен ред
  • 4
    7
    Sтанко
    Малко държави: Индия, Китай, Бразилия, Сърбия и Северна корея - има-няма 2/3 от земята
  • -2
    6
    До 5
    От кого е уважавана личност,от вас-русофилите?Та нали стана за посмешище в ООН!Или какво мисли света,вас не ви интерисува,важното е какво мисли Русия!Но все по малко държави вярват и разчитат на нея и се дистанцират...
  • 2
    5
    до 4
    Ти на младежът Байдън ли вярваш? Лавров е уважавана личност, Байдън - посмешище. :)
  • -3
    4
    Русенец
    Че кой вярва на този дъртак Лавров
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари