Семерджиево се сдоби с нов кът за отдих и спорт

0

Нов кът за отдих и спорт с беседка, люлки и уреди за фитнес на открито зарадваха жителите на Семерджиево в деня на празника на селото. Кметът на Община Русе г-н Пламен Стоилов и кмета на с. Семерджиево г-жа Мюжгян Халилова официално прерязаха лентичката на новата площадка, разположена в двора на училището. Съоръжението е на обща стойност 8 000 лв. и е финансирано със средства по проект на Програмата на Община Русе за малките населени места. 
Г-н Стоилов честити двойния празник на жителите на Семерджиево.

„Радвам се когато откриваме някакво подобрение, особено, когато става въпрос за малките населени места. За първа година Община Русе заделя средства за инфраструктурни проекти в малките населени места. От тук нататък всяка година ще отпускаме такива средства, за да може тези места да стават все по-красиви, като планираме през следващата година да удвоим тези средства“, сподели още г-н Стоилов.

От своя страна г-жа Халилова изказа специални благодарности към кмета Пламен Стоилов за възможността да направят своето село още по-привлекателно и младите да има къде да се забавляват. Тя сподели още, че желанието им е образованието и спорта винаги да вървят ръка за ръка и затова са избрали да поставят новите спортни съоръжения именно в двора на училището.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари