Семейство получи сметка за парно при демонтиран радиатор

2
Жилището е необитаемо
Жилището е необитаемо Видео: NOVA

Жилището е необитаемо

Оказа се, че семейство от Пловдив дължи пари за отопление за необитаемо жилище. Потърпевшите изпаднали в шок, когато дошла сметка, натрупана от топломер на демонтиран радиатор. Подали жалба, но студеният радиатор, полегнал на пода в хола, не се вразумил.

Топлинният счетоводител твърди, че няма информация или документ за демонтаж на отоплителните тела, а сметката можела бъде и от насочена към радиатора духалка. Потърпевшите твърдят, че са платили за източване и напълване на сградната инсталация, а жилището им е в ремонт.

Първото предположение беше, че радиаторът ни може да е стоял на слънце на терасата, което да е нагряло топломера”, каза собственичката на апартамента Станислава Танева. По думите ѝ нито това твърдение е вярно, нито в апартамента са пускани електроуреди. Предстои топломерът да бъде демонтиран и да бъде изпратен за диагностика в Германия. Той е монтиран през 2022 г. и е в гаранция.

Станислава Танева подчерта, че няма как да не плати сметката, защото в противен случай ще бъдат начислени лихви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари