Селските му хитрости само усилват гнева!

4
Класика в жанра - мачото Борисов в обкръжение на "амазонки". Страх, страх
Класика в жанра - мачото Борисов в обкръжение на "амазонки". Страх, страх

Класика в жанра - мачото Борисов в обкръжение на "амазонки". Страх, страх.

Значи от една страна не иска народа да се произнесе на избори за това кой да ни управлява /искането за оставка на правителството и нови избори/, но народа трябвало да се произнесе за ВНС, а в същност Борисов да ни управлява безкрай в режим на "оставка". А пак по неговите думи сме били в епицентъра на най-страшната криза. За да могат да си направят изборите с техните ЦИК и секционни схеми, МВР шефове и Информационно обслужване.

Говори все едно днес пристига у нас след дълго пребиваване в чужбина - без грам срам за това, че в продължение на години блокира електронното и машинно гласуване. Те и с машинно пак ще лъжат защото винаги могат да преправят секционните протоколи, както го правят и досега.

Селските му хитрости само усилват гнева, а отсъствието на легитимна власт /защото тази не е такава/ след като 62 процента подкрепят исканията на протестиращите, само ще увеличи щетите на безвремието в което сме.

Пунтамаренето няма нищо общо с управление на криза - по неговите думи най-страшната.

Да разсъждаваш на тема ВНС е както казах да се занимаваш с проблеми във вътрешния дизайн, докато основите на сградата ти рухват.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари