Селски кмет спаси самотна жена от изнасилвачи

0
Селски кмет спаси самотна жена от изнасилвачи

Кметът на панагюрското село Оборище Милко Ангелов е спасил своя съселянка от двама изнасилвачи, които проникнали вечерта в къщата й. 60-годишната жена живеела сама и тъкмо се приготвяла да си ляга, когато неканените гости нахлули в дома й, пише "Петел".

Първо двамата влезли безпрепятствено в двора на чуждия имот и когато стопанката ги видяла от стаята си, помислила, че са крадци, и веднага позвънила на тел. 112, за да извика полиция. Тръгнал дежурен автопатрул към Оборище и докато униформените пътували към селото, се получил втори сигнал. В това време апашите се нахвърлили върху самотницата и започнали да й късат дрехите. Жената започнала да вика за помощ. Писъците й чула нейна съседка, която позвънила на кмета Ангелов.

Селският управник също тръгнал натам. В приземния етаж Милко Ангелов видял двама нощни посетители, които избягали.

Потърпевшата успяла да ги разпознае и направила описание. Полицаите завардили селото и след час бабаитите били закопчани с белезници. Това са 32-годишният Димитър К. и 24-годишният Александър Н., и двамата местни, които ще бъдат изправени пред Темида за опит за изнасилване.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари