Седмицата започва със слънце

0
Максималните температури скачат до 16 градуса
Максималните температури скачат до 16 градуса

Максималните температури скачат до 16 градуса

През нощта облачността над цялата страна ще намалее до предимно ясно. Ще духа умерен, в Източна България все още временно силен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат от минус 1° до 4°, в София - около 0°, прогнозира НИМХ.

Утре ще е предимно слънчево. От запад-северозапад облачността временно ще се увеличи и на отделни места в планинските райони на Западна България ще превали слаб дъжд. Ще духа умерен северозападен вятър. Почти тихо ще е в Югозападна България. Максималните температури ще бъдат между 11° и 16°, малко по-ниски в Североизточна България; в София - около 11°.

По Черноморието ще е предимно слънчево и все още ветровито. Ще продължи да духа умерен север-северозападен вятър, който до края на деня ще отслабне. Максималните температури ще бъдат между 10° и 12°. Температурата на морската вода е 10°-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините облачността ще е променлива и на места в западните масиви ще превали слаб сняг. Ще духа бурен северозападен вятър, който постепенно ще отслабва. Максимална температура на височина 1200 метра около 6°, на 2000 метра - около минус 1°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари