Седмицата започва с облачно време

1
Максималната температура в Русе ще достигне 2 градуса
Максималната температура в Русе ще достигне 2 градуса Снимка: Facebook

Максималната температура в Русе ще достигне 2 градуса

Облачността днес ще е разкъсана, но още вечерта от запад отново ще се увеличи. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад.

Минималните температури в страната ще са между минус 4° и 1°, максималните - между 0° и 5°. Това показва прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

В Русе минималната температура ще бъде -3°, максимална - около 2°. Очаква се да превали слаб, мокър сняг. Изгревът е в 7:36 часа, а залезът в 17:23 часа.

Над Черноморието облачността ще е по-често значителна. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 2°- 4°. Температурата на морската вода е 8° - 9°. Вълнението на морето ще бъде1 - 2 бала.

Над планините облачността ще е по-често значителна. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около минус 3°, на 2000 метра - около минус 7°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари