Седмичен хороскоп за 25 - 31 октомври 2021

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Много хора очакват нови познанства и обещаващи връзки

Хороскопът за седмицата от 25 до 31 октомври 2021 г. от Василиса Володина предвещава както положителни, така и отрицателни промени в професионалната сфера и личния живот на знаците на зодиака.

Много хора очакват нови познанства и обещаващи връзки. За тези, които отдавна не могат да завършат делата си, това е просто благоприятен период. Можете успешно да постигнете целите си и да получите това, което искате. Разберете какво са подготвили звездите за вас и вашите близки.

Овен (21 март - 20 април)

Овенът не трябва да се занимава със сериозен бизнес или да започва нови проекти тази седмица, които ще доведат до промяна. Това се дължи главно на професионални дейности. Ще искате да се посветите повече на почивка и свобода, така че всички заповеди от началниците ви могат да ви причинят значителен психологически дискомфорт. Независимо от това, не започвайте революция - тя няма да свърши добре за вас. Опитайте се да покажете дисциплина и пълна отговорност към работата си. Също така, астрологът Василиса Володина съветва да се съсредоточите върху личните си дела. Можете да постигнете осезаеми ползи, като промените своите нагласи и нагласи. Самотният Овен трябва да се възползва максимално от романтичната аура на тази седмица, защото противоположният пол ще ви окаже много подкрепа.

Телец (21 април - 21 май)

По- добре е Телците да обърнат внимание на своите близки, роднини и приятели през следващата седмица. Според хороскопа за седмицата от 25 октомври до 31 октомври 2021 г.

от Василиса Володина да бъдеш сам е абсолютно противопоказно. Избягвайте обаче конфликти и клюки. В бизнеса трябва да знаете какво точно искате да постигнете. Отделете един ден, за да очертаете целите, които искате, и да направите план за постигането им. По отношение на личните отношения с любим човек се очаква абсолютно разбирателство и хармония. Този период е благоприятен и за нови запознанства и пътувания.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Представителите на тази зодия ще могат да възстановят баланса в отношенията с близките си. Седмицата обещава да бъде успешна и наситена. Може да сте изправени пред трудни решения, но все пак ще можете да ги осъществите. Новите преживявания, които имате тази седмица, може да са от полза в бъдеще. Според хороскопа на Василиса Володина, това също е подходящото време да направите ремонт в къщата или да извършите общо почистване. В личните отношения трябва да обръщате повече внимание на любимия човек. Поради натоварения ви график и честото отсъствие той може да се обиди, затова е важно да намерите хармония.

Рак (22 юни - 22 юли)

Отървете се от скуката тази седмица и отделете малко свободно време на семейството и приятелите. Аурата на периода ще ви стимулира да бъдете по-активни. Брачните Раци трябва да се съсредоточат върху отделянето на повече внимание на децата и партньора си. А благосъстоянието и самочувствието ще накарат самотните Раци да привлекат любов и човек, с когото могат да изградят отношения в бъдеще.

Лъв (23 юли - 21 август)

Най-накрая за Лъвовете дойде по-ярко и по-благоприятно планетарно устройство. Ще бъдете енергични и овластени да предприемете действия, за да изпълните дори и най-предизвикателните задачи. Ще можете да завършите и отдавна започнатите дела. Седмицата е благоприятна за изчистване на пространството в къщата, трябва да се отървете от ненужните неща и да поставите нещата в ред. В професионалната сфера се очаква кариерно развитие или финансова награда. Всичко е наред в отношенията с близки и близки. Опитайте се да прекарвате повече време с тях в края на седмицата.

Дева (22 август - 23 септември)

Ще можете да постигнете успех във всички области благодарение на житейската позиция, която сте избрали за себе си. Вашите финанси са под контрола на правилните планети и това е много добър знак. Не е нужно да се притеснявате за нищо: можете просто да се насладите на живота и да използвате спестяванията си, за да се забавлявате добре. Според хороскопа за седмицата от 25 до 31 октомври 2021 г. от Василиса Володина ще бъдете в отлична форма както физически, така и психически. Възползвайте се от това и се опитайте да прекарвате активно време с любимите хора, за предпочитане извън дома. Освен това свободните Деви имат шанс да срещнат своята сродна душа, при условие че се отворят за любовни приключения.

Везни (24 септември - 23 октомври)

За Везните тази седмица ще бъде нестабилна и пълна с неочаквани ситуации, които ще се проявят в професионална и лична сфера. Поведението на колеги и партньори ще създаде двусмислени емоции – ще ви е трудно да ги разберете. Опитайте се да не влизате в конфликт, по-добре е да замълчите още веднъж, за да не влошите ситуацията. Основното за вас сега е да намерите баланс в отношенията си с хората около вас. Всеки спор може да доведе до раздяла.

Скорпион (24 октомври - 23 ноември)

Вашите дела най-накрая ще тръгнат в правилната посока и всички трудности ще бъдат разрешени практически без вашето участие. Можете да разчитате, че това ще бъде наистина добра седмица. Според хороскопа на Василиса Володина, трябва да обобщите всички неуспехи, с които трябваше да се сблъскате, и да работите върху грешките. Съсредоточете мислите си върху дългосрочните цели и направете план за действие. Аурата на тази седмица ще се отрази положително на настроението на необвързаните Скорпиони, така че имате шанс да срещнете сродна душа.

Стрелец (24 ноември - 22 декември)

Тази седмица предстои професионален пробив, който ще ви отведе по изцяло нов път. Не се страхувайте обаче от промените, които ви очакват, звездите ви подкрепят. Може да искате да направите значителна разлика в живота си. Учете се от грешките си и не действайте емоционално. Отношенията с партньор ще бъдат доста нестабилни, възможни са конфликти и недоразумения. Опитайте се да избягвате кавги и бъдете тактични, когато общувате с половинката си.

Козирог (23 декември - 20 януари)

За Козирозите предстои много трудна седмица. През този период могат да възникнат трудности във всяка област от живота и да влезете в конфликт с някого. Представителите на тази зодия ще търсят съмишленици и подкрепа от близките си, а също така ще надценяват приятелството с някои хора. Хороскопът за седмицата от 25 до 31 октомври 2021 г. от Василиса Володина съветва да проявите грижа и внимание към семейството си. В лични отношения с партньор ще има недоразумения. Звездите ви съветват да не правите груби изявления и да дадете време да коригирате себе си и половинката си.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Представителите на този знак ще могат да свършат всичките си дела през тази седмица и да постигнат желаната цел. Можете лесно да приоритизирате, да планирате ежедневието си и да се откажете от навиците, които са били вредни за вашето здраве. Някои Водолеи ще сложат край на връзка, която отдавна е токсична. Ще се възползвате от тези промени. Тези, които са в стабилни връзки, ще искат да прекарат свободното си време с приятели, така че се опитайте да обясните това на половинката си, за да избегнете недоразумения и конфликти.

Риби (20 февруари - 20 март)

Рибите ще могат да се занимават със саморазвитие през следващата седмица. Ще получите информация, която ще ви бъде полезна в бъдеще. Аурата на седмицата насърчава безопасното пътуване и пътуване, както и приятното забавление с приятели. В стабилна връзка с вашата сродна душа ще има абсолютна хармония. Самотните Риби ще направят ново запознанство, но това изисква смелост и самочувствие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари