Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари 2021

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

Овенът трябва да поеме най-важните неща, не забравяйте да започнете работа по тях, за да завършите докрай и да постигнете някои резултати. Овенът ще получи мощен тласък на енергия, който ще ги направи по-продуктивни и ще изостри и без това силния им инстинкт. Това е времето, когато можете да се заемете с нови неща, но само след като изпълните основните задачи.

Телец

Телецът трябва да се фокусира върху сферата на любовта. Много щастлив период за тези, които търсят сродна душа. Що се отнася до бизнес и финансовата сфера, по-добре е да активирате в тях по-близо до четвъртък. Ще се появи много сила и нови идеи, които засега е по-добре да не споделяте с никого. Телецът ще има голям късмет, ако започне да се вглежда внимателно и да слуша малките неща. Може би Вселената ще им даде знак.

Близнаци

Близнаците трябва да се научат да чуват себе си. Вътрешният им глас ще ги отведе до победа в работата и успех в бизнеса. Астролозите вярват, че Близнаците ще намерят това, което са търсили тази седмица. Това може да е нова работа, вдъхновение или късмет. Много благоприятно време за пазаруване започва в сряда. Въпреки благоприятното разположение на планетите, за Близнаците е по-добре да отделят време и да правят само балансирани действия. Силата на планетите може да донесе на тези хора прекомерна емоционалност.

Рак

За Раците любовта ще бъде на първо място. Тези, които са в търсене, трябва да използват най- мощните любовни талисмани . Всеки в една връзка трябва да разчита на здравия разум. По време на работа е по-добре да не избягвате важни неща. Все още няма да можете да почивате нормално през делничните дни. Финансовите проблеми ще бъдат решени тази седмица без особени затруднения. Всичко трябва да върви като по часовник. Просто трябва правилно да приоритизирате списъка със задачи. Астролозите съветват да се пазите от измамници.

Лъв

Очаква се лъвовете да имат много успешни пътувания, както лични, така и делови. Всеки, който трябва да работи усилено, трябва да се грижи за своето благосъстояние. Също така звездите препоръчват още да не споделяте плановете си с партньори и колеги. Това може да доведе до проблеми.

Дева

Финансовите потоци ще бъдат активни и конструктивни. Факт е, че Меркурий спря ретроградно движение, така че сега можете да теглите заеми, кредити, ипотеки. Можете да похарчите големи суми за бизнес, забавления и облекло. Можете да сменяте валута, да инвестирате в нови посоки. Ще бъде полезно да се включите в обучение, но поради промени в позицията на планетите е препоръчително да обърнете внимание на сигурността - време е да промените паролите от пощата и социалните мрежи. Седмицата е подходяща за бизнес запознанства и преговори.

Везни

Везните започват благоприятно време, за да се отърват от лошите навици, които превръщат човека в губещ . Това е времето, когато можете и дори трябва да се оправите, да работите върху себе си. Можете да започнете да спортувате, да развивате нови навици. Не е нужно да се затваряте и да избирате уединение. Комуникацията с хората ще бъде източник на вдъхновение. Везните ще могат да постигнат взаимно разбирателство и да се помирят с враговете. За да направите това, достатъчно е да направите първата стъпка.

Скорпион

Девизът на тази седмица може да се счита с фразата: „С пълна скорост напред“. Трябва да действате, но не да пометете всичко по пътя си като булдозер. Трябва да сте гъвкави и мъдри. Ще бъде много лесно да обидите роднина или колега, но ще бъде много трудно да си възвърнете уважението и приятелството. Струва си да се установи защита от завистливи хора.

Сега не е моментът за почивка. Разбира се, почивката няма да навреди, но астролозите вярват, че Скорпионите не трябва да губят време напразно. Трябва да действате, да бъдете активни.

Стрелец

Стрелец има възможността да направи повече за една седмица, отколкото през целия изминал месец. Това ще бъде време на промяна, както вътрешна, така и външна. Единственото нещо, което тази седмица ще бъде отрицателно за Стрелец, е отслабването на интуицията. Астролозите съветват да реагирате по-спокойно на всичко, което се случва. Най-добрият начин за облекчаване на стреса е с просто отпускане и ходене, разходки.

Козирог

Козирозите трябва да поправят грешките от миналото. Това е времето, когато трябва да оставите всичко лошо след себе си. Можете спокойно да започнете нов бизнес, да смените работа, да се запознаете с хора. Трябва да се доверите на интуицията си, а не да вземате прибързани решения, да проявявате трезвост и предпазливост. Амбициозните Козирози ще могат да постигнат каквото пожелаят. Важно е само да вярвате в себе си.

Водолей

Тази седмица звездите и планетите ще помогнат на Водолея в решаването на техните кармични задачи . Дойде време да се освободим от оковите. Това е благоприятен период за комуникация, пътуване, смяна на обстановката, пазаруване. Планетите ще помогнат на Водолея да намери нови възможности за самореализация. Астролозите съветват да не пестят усилия, за да постигнат желания резултат. Най-вероятно, на работа или в бизнес, Водолеите ще се нуждаят от максимална инвестиция на енергия. Последните дни от седмицата могат да бъдат наситени със събития. Можете спокойно да поискате помощ от близки.

Риби

Тази седмица се очаква Рибите да направят големи крачки в любовта. За да направят това, те просто трябва да бъдат себе си, защото те са най -романтичните и любящи хора от зодиакалния кръг. Ще бъде чудесно време за запознанства, срещи, флирт и общуване с противоположния пол като цяло. Ако правите скъпи покупки, то само от петък до неделя. Астролозите съветват да разчитате по-често на факти, а не на празни спекулации, особено ако става въпрос за любов. Това е много благоприятно време за мили и отворени хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари