Седмичен хороскоп за 21 - 27 ноември 2022

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

Това е седмица, в която рискувате да направите редица необмислени постъпки. Звездите ви съветват да се опитате да спазите баланса между работата и почивката. Прекарайте повече време със семейството или приятели. Това ще ви помогне да намалите напрежението. Направете всичко възможно, за да се радвате на живота.

Телец

През тази седмица личният ви опит няма да ви е от полза. Във вторник съществува риск, спомняйки си миналото, да се докоснете неволно до по-болезнени спомени. Това може да ви извади от строя за дълго време. Възможно е да бъде нарушен работния ви ритъм. Ако е необходимо потърсете професионална помощ, за да се справите с емоциите си. Няма нищо срамно в това.

Близнаци

През тази седмица ще се радвате на неочаквани финансови постъпления. Не е нужно да се тревожите за внезапни разходи. Желанията ви ще се сбъднат без много усилия. В работата ще се изявите изключително силно и професионално. Очаквайте добри новини и в тази насока в края на периода. В личен план ви очаква разбирателство и хармония.

Рак

През тази седмица ви очакват прекалено много предизвикателство. За да постигнете целта си, трябва много да импровизирате. Сърцето ви ще се справи с всички изпитания по пътя, ако отделяте време, за да се похвалите с постигнатото и си давате поне по 30 минути на ден за пълен покой и медитация. Не поемайте допълнителни задачи нито в професионален, нито в личен план.

Лъв

През тази седмица не всички ваши желания имат шанс да бъдат изпълнени. Звездите ви съветват да не бързате и да усмирите амбициите си. Сега животът променя посоката. Трябва да сте много внимателни и да наблюдавате събитията, а не да се опитвате да участвате в тях на всяка цена. Не бързайте да споделяте мнението си.

Дева

През тази седмица положителното мислене ще ви помогне да се справите с умората, която ви е натрупала през последните седмици. При решаването на важен въпрос се доверете на интуицията си. Щастието ви очаква, там където най-малко сте предполагали, че може да бъде. Полезно ще е да излезе извън зоната ви на комфорт.

Везни

Във вашето обкръжение може да има човек, който иска да се възползва от късмета ви. Струва си да избягвате внезапни срещи с бизнес партньори и колеги, които ви налагат присъствието си. Ако имате нужда от надежден екип, помолете приятелите си за помощ. В личен план ще имате доста задачи, не пренебрегвайте нито една от тях. Те ще са гаранция за щастието ви в близко бъдеще.

Скорпион

През тази седмица желанието за независимост може да ви доведе до неприятни разговори и дори кавги с близки. За да ги избегнете, опитайте се да бъдете дипломатични. Преценявайте добре дали си заслужава да бъдете прекалено откровени. Най-добре изчаквайте реакцията на другите и тогава взимайте решение как да действате. В края на седмицата намерете време да излезете извън града.

Стрелец

През тази седмица промените ще се отразят добре на вътрешното ви състояние. Ще можете да свалите част от отговорностите си и най-накрая да правите нещо, което наистина обичате. Посветете повече време на любимите ви занимания. Ако е възможно отделете 1-2 дни, които да посветите само на себе си и вашите желания.

Козирог

Това е седмица, в която да се отървете от несигурността. Имате много задачи пред себе си и всички ще са успешни стига да имате смелостта да се заемете с тях. Сега е напълно възможно да се изкачите по кариерната стълбица, но ще трябва да положите неимоверни усилия. Засега личният ви живот ще остане на заден план.

Водолей

През тази седмица е добре всичките ви усилия да бъдат насочени към възстановяване на психическото ви здраве. Освободете се от ненужното не само наоколо, но и вътре в себе си. Най-важното е да се отървете от чувството за вина. Каквото било - било. Сега погледнете напред и не позволявайте на никого да ви държи сметка за начина, по който се чувствате.

Риби

През тази седмица трудностите в личния ви живот могат лесно да бъдат изгладени, ако успеете да забележите знаците на съдбата навреме. Любовта и приятелството сега ще имат специално значение във вашата съдба. Те ще ви помогнат да вземете важно решение, което отдавна сте отлагали. Не пропускайте шанса си да се изявите в работата. Сега забравете за скромността.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари