Седмичен хороскоп за 20 - 26 февруари 2023

4
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Сложен етап за Овните, което е сигурно и за Телците. Близнаците да засилят активността си, а напрежението на Раците ще е контролируемо

Шансът на Лъвовете е слаб, а Девите да се погрижат за себе си. При Везните нервността е чувствителна, а Скорпионите да наблегнат на работата си. Стрелците са твърде активни а Козирозите действат успешно по ангажиментите си. Водолеите да се владеят без емоции, а за Рибите се очертава развитие.

Овен

Трудности

През тази седмица светлината ще освети вашия сектор, който управлява трансформацията - важна тема за вас в момента. Предстоящият седемдневен етап ще е труден за представителите на почти всички зодии. Неблагополучието засяга и Овните. За да успеят в реализацията си, мнозина са решили да действат хитро и чрез лъжи. Не се заблуждавайте! Тръгнете ли по този път – най-лесно ще се провалите. Петък и събота са успешни, а неделя ще ви затрудни. Понеделник, вторниик и сряда са успешни в условията на ярко напрежение, а в четвъртък негативните влияния са силни.

Телец

Проблеми

Енергията управлява вашия сектор на късмета, което означава, че докато Плутон приключва престоя си, може да усетите някои драматични промени в живота си. За вас ситуацията не е с по-различно развитие от валидното за предния знак. Наличието на нечестни взаимоотношения е постоянно, а този стил винаги гарантира блокиране на шанса за напредък. Към ситуацията следва да се прибавят и проблемите в личен или делови аспект, които силно ви спъват. Успешен петък, напрегната събота и по-благоприятна неделя. Лишените от напрежение делници са вторник и сряда. Понеделник и четвъртък са нервни.

Близнаци

Необходими са активни действия

Тази седмица Слънцето и Сатурн се преплитат в последния градус на Водолей. Представителите на Близнаци няма да преодолеят Съдбовните влияния, които спъват реализацията им, а отговорността за неуспеха си ще прехвърлят на друга глава за да останат „чисти”. Тази порочна практика отдавна е разкрита от заобикалящите ви и едва ли ще е полезна в какъвто и да било смисъл. Като цяло периодът е труден. Променлив петък и труден уикенд. Добри делници са понеделник и вторник, а сряда и четвъртък ви носят затруднения.

Рак

Изразително напрежение

Мечтателният и интуитивен етап управлява най-щастливата част от живота ви, което означава, че тя ще засияе с навлизането на Слънцето тук тази седмица. Много напрежение е характерно за Раците през идващия седемдневен етап. Трудностите ще са от различно естество, а най-неприятното ще е, че няма да е възможно да разчитате на нечия помощ в реализацията си. Дори действията ви ще бъдат блокирана от някого. Внимавайте! Условията са тежки. Избягвайте конфликтите. Петък и събота са успешни, а неделя е доста неприятна. Успехът през делниците ще е частичен. Шофьорите да са много внимателни!

Лъв

Понижен шанс

Трансформация е ключова дума точно сега, тъй като изглежда, че при наличието на толкова много лечебна енергия промяната е навсякъде. Условията, които ви предоставят обществените среди, службата и приятелското обкръжение не разкриват добри възможности за интересуващата ви реализация. Настроението е от особено значение за вас, а сега то не може да се определи като добро. Овладейте нервността си! Много е висока. Петък ще е успешен, ако се владеете. Събота е добра, а неделя – не. Понеделник и вторник са доста благоприятни и успешни, а следващите делници са мъчителни.

Дева

Възстановете здравето си!

Първата четвърт на Луната ще ви помогне да подобрите стила си на общуване, за да можете по-добре да изразявате себе си и идеите си. Първата и най-важна задача на Девите е да укрепят здравето си, а с делови ангажименти и други цели да се заемат след това. В това отношение трябва да сте много настойчиви, за да овладеете проблемите. Някои проявяват скъперничество за здравето си, но много скоро ще съжаляват за поведението си. Петък и събота са доста успешни, а неделя е тежка. В понеделник ви липсва шанс, а вторник е успешен. Сряда и четвъртък носят повече напрежение.

Везни

Висока нервност

Слънцето активира вашия дом на здравето, което означава, че е време да се уверите, че не само тялото ви е в добра форма, но и сърцето и умът ви. Личната стабилност на Везните не е пълна, въпреки че преобладаващото мнозинство от представителите на знака демонстрират добро самочувствие и отстраняван на проблеми. Нервността ви е значителна и предизвиква доста проблеми. И вашето здравословно състояние не е цветущо, но лесно ще го овладеете. Петък е чудесен ден, и начало на положителен период. Събота и вторник са прекрасни дни. Притесненията през другите делници са повече.

Скорпион

Пазете се от финансови измами!

Палас е астероид, който управлява мъдростта, знанието и способността да се борите за това, което знаете, че искате и от което се нуждаете. Необходимо е да завишите предпазливостта си във финансов аспект. Пазете се от съмнителни предложения за инвестиране, не поръчителствайте и не се намесвайте в разрешаване на парични спорове. Периодът е характерен с много фалш и лъжи, които ще ви заливат от всички страни. И вашата нервност е много висока. В петък и през уикенда, както и във вторниик ще действате успешно. Добри ще са и другите дни, но напрежението ви ще е по-голямо.

Стрелец

Нерви

В живота ви настъпва краят на една епоха, която се проявява по много начини. За да реализират своя делова цел или финансово намерение, Стрелците ще изхабят много нерви и въпреки това положителния резултат не е сигурен. Предстоящият седемдневен период не е подходящ за финансова сполука. Очертават се и доста затруднения при осъществяване и на деловите ангажименти в службата и извън нея. Петък и уикендът са абсолютно плодотворни. Понеделник и сряда са по-напрегнати, а вторник и четвъртък са чудесни.

Козирог

Делови успех и здравословни проблеми

Като Козирог емоционалното изразяване не винаги е силната ви страна. Като събития и разгръщане в зависимост от външни материални и други фактори, седмицата е много добра. Проблемите на Козирозите са лични, като за голям процент от родените в знака те са здравословни. През тази седмица внимавайте да не станете жертва на контузии и нелепи наранявания. Петък и уикендът са плодотворни за целите ви. По-напрегнат е понеделник, но е успешен. Вторник е благодатен, а сряда и четвъртък ще бъдат по-нервни.

Водолей

Владейте емоциите си!

Седмицата ще бъде доста напрегната за Водолея. И при вас проблемите са предимно здравословни, а атаките обикновено поразяват най-често нервната система – слабото място на Водолеите. Ограничете контактите в т.нар. приятелски среди. Фалшът и лицемерието са основна характеристика на приятелското ви обкръжение. Петък и събота са слаби. Явно настроението у мнозина все още е носи отпечатъка от ваканционната еуфория В неделя ще реализирате лична цел, а през делниците натежават тъгата и спомените.

Риби

Неудобства

Слънцето в астрологията представлява вашата вътрешна същност и действията, които предприемате. Освен за проблемите на ангажираните в бизнеса, периодът не дава яснота за по-сериозни негативни ситуации, но общата звездна схема за Рибите не е благоприятна, защото подчертава наличието на вредни обстоятелства, лъжи и разрушителни фактори, които в един или друг аспект предизвикват значително напрежение. Петък и уикендът са благоприятни. Ярки влияния за успех са валидни и за другите дни, но е сигурно че и трудностите са налице.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари