Седмичен хороскоп за 11 - 17 юни 2018

2
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Новата делова седмица ще ви позволи да развиете в известна степен личния си, но и финансов потенциал.

Това ще допринесе за по-добро бъдещо развитие на важен за вас въпрос.

Бъдете последователни и едва ли нещо ще се обърка по пътя ви напред!

Сега е точното време да покажете на какво сте способни!

Овен

Ако сте родени под знака на Овен въпреки някои негативни влияния през тази седмица ще може да постигнете важен за вас успех. Бъдете внимателни ако той по някакъв начин зависи от действията или решенията на жена. Във финансов план седмицата ще зарадва мнозина от вас с постъпления в семейния бюджет чрез останалите членове на семейството ви или чрез проява на късмет. Сега ще имате повод да съберете хора в дома си или просто да приготвите една специална вечеря.

През седмицата ще се ангажирате с няколко важни задачи и приготовления за важни събития в следващите няколко седмици. Голяма част от предствителите на зодия Овен сега ще са в процес на промени, които вещаят един нов начин на живот, ново място за живеене или нова работа. През тази седмица не отказвайте една покана за събиране, независимо, че някои хора които ще присъстват там няма да са ви приятни.

По важен ще бъде повода, а не нечие присъствие. Успешен завършек ще имат ваши ангажименти стартирали през миналата седмица. Седмицата вещае гости в дома ви или посещение от страна на хора, които ще имат спешна причина за това. Интересни събития тази седмица ще се преживеят в любовта, като изненадите ще са свързани както със стара любов, така и с нова такава.

За мъжете родени под знака на Овен тази седмица е време за изчистване на заблуди или илюзии свързани с жена. Това е единствения начин да дадете шанс на нещо по-добро да ви зарадва.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец тази седмица ще преживеете интересно събитие свързано с мъж, на което може да не присъствате лично, а само да е тема на оживени разговори с приятели или роднини.

Тази седмица ви предстои подписване или получаване на документ или договор най-вероятно от финансов характер. Това ще бъде едно важно за вас време, тъй като сега ще ви се наложи да вземете решение свързано с по някакъв начин с пътуване или с хора (институции) в друго населено място. Именно поради важността на едно такова събитие внимавайте с контактите си с хора от други градове и държави. През тази седмица не избързвайте с реакциите си спрямо хора, които действат неблагоразумно или в нечия вреда.

Сега ще трябва да действате с много такт и търпение, тъй като е много вероятно тези действия да засягат личния ви или семеен бюджет. Една ваша грешка ще предизвика нежелателен разход на пари през седмицата.

Жените Телец ще се замислят върху едно изгодно предложение или покана. Притеснението ще бъде свързано с факта, че не познавате добре човека откъдето то ще дойде. Битови или транспортни проблеми през седмицата са възможни за мъжете. Особено внимавайте ако пътувате с дете. Не допускайте нарушения свързани с неговата или собствената ви безопасност.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е седмица, която ще запомните с неочаквана материална придобивка или печалба от игра на късмета. Седмицата вещае много интересни събития свързани с неочаквано пътуване или неочаквана новина. Ще имате емоционален телефонен разговор с човек от друго населено място.

През тази седмица ще ви развълнува едно семейно събиране или среща с роднини. Сега ще имате повече ангажименти със семейството си. За съжаление, не винаги ще можете да разчитате на помощ и разбиране от страна на хората около вас.

Седмицата ще ви донесе положителни емоции свързани с момиче или жена. През седмицата ще вземете решение или ще получите новина свързана с пътуване, което ще има връзка с жени. Ще имате загадъчно или необяснимо съновидение свързано с жена.

Жените Близнаци ще обмислят една бъдеща промяна в живота си свързана с преместване или с пътуване. Сега пред вас ще възникнат нови възможности за напредък и ще срещнете нови хора в живота си.

За мъжете това ще се окаже едно успешно време за реализация. Ще имате възможност за благополучно разрешаване на стар проблем.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак тази седмица ви очакват нови запознанства или неочаквани срещи. Тази седмица чрез разговорите, които ще имате съвсем случайно ще разберете чужда тайна или действия, които в миналото са били във ваша вреда. Сега всичко това няма да има значение, но така или иначе ще го преживеете емоционално.

Седмицата вещае очаквана новина свързана с бъдещо майчинство, с раждане на дете, кръщене или с рожден ден на малко дете. Сега малките деца ще са повод за специални събития или събирания на които ще присъствате. Напоследък следите внимателно действията на един човек опитвайки се да ги разгадаете дали са за ваше добро или не. Това ще бъде важно за вас, защото тази седмица ще трябва да вземете решение свързано с тази личност.

През седмицата ще възникне временно напрежение около една предстояща среща или събиране. Причините за това ще бъдат най-различни, както от финансов характер, така и поради възникването на непредвидени обстоятелства. Сега ще избягвате целенасочено контакти с хора, които обичат да се оплакват и да ви губят времето с клюки.

През тази седмица ще изживявате емоционално събитията и ще сте склонни да се разплаквате за дребни неща. Жените Рак ще имат специални очаквания за тази седмица, но всеки успех сега ще ви коства напрежение и конфликти. Мъжете ще изживеят по-емоционално неприятна новина свързана с човек, когото познават.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще имате полезни за вас контакти, срещи и действия с жена, които ще дадат благоприятно влияние на ваши важни планове и идеи. Трудно предсказуеми ще бъдат събития свързани с ваша настояща романтична връзка или с възникването на нова такава в рамките на тази седмица. Така или иначе сега ви предстои разговор с човек, който проявява специален интерес към вас.

Ако пътувате тази седмица напрежението ще бъде по-голямо, както и ако пътувате през следващите няколко седмици. Това напрежение не означава непременно затруднения... Сега ще разговаряте, ще обсъждате и ще вземате решения свързани с имотни дела или действия свързани с тях. Тези събития ще ви донесат положителни емоции и успокоение.

Ако възникне някакво напрежение, то ще бъде от временен характер и ще е свързано с важността на тези събития. Седмицата ще зарадва мнозина от вас с някакъв подарък или придобивка най-вече чрез някой от роднинския ви кръг. За тези от вас, които са родители на вече пораснали деца ще има напрежение свързано с тях и техни неподходящи познанства и приятелства.

Възможно е това да има връзка с техния любовен живот. Въобще седмицата вещае конфликт, който ще има връзка с ваше собствено дете. Мъжете Лъв ще се успокоят относно свое притеснение или амбиция в професионален план. Жените ще успеят да направят добро впечатление, да се представят добре пред непознати хора или хора, които имат предубеждение спрямо тях.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева сега може да очаквате една непредсказуема, но определено динамична седмица, в която ще преживеете най-различни емоции и събития. Нормално е да имате своите предварителни планове и очаквания за развитието на ваши ангажименти и задачи. Обстоятелствата сега ще ви помогнат да осъществите в голяма степен своите очаквания. Мнозина обаче ще преживеят различни притеснения или ще се наложи да се погрижат за едно здравословно неразположение.

През тази седмица ще ви изненада един подарък, придобивка или награда. Седмицата вещае грижи или събития свързани със здравословен проблем на човек, който живее близо до вас. Това ще бъде благоприятна седмица за приключване на един етап от вашата работа, на професионален или семеен ангажимент, нещо което сте започнали преди време.

Равносметката за това, което сте постигнали може да бъде противоречива, но определено ще е най-доброто за вас. През седмицата ще получите новина свързана с житейска раздяла в живота на човек, с когото имате приятни спомени от миналото си.

През седмицата ще възникне спор или конфликт от материален или имуществен характер. Ще имате разногласия по въпроси свързани с покупки, използването на общо имущество, повреди, аварии и др. Ангажиментите и задачите, които няма да успеете да свършите тази седмица ще имат още време за реализация през следващите няколко седмици. Едно такова забавяне ще е само във ваша полза.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще ви се наложи да контактувате или работите с непознати или с трудни по характер хора. Най-вероятно те живеят или се намират в момента в друго населено място. През тази седмица бъдете предпазливи в отношенията си с хора, с които работите заедно или имате общи професионални интереси. Бъдете коректни, а усетите ли нелоялност или игнорирайте тези хора или им кажете открито какво мислите за техните действия.

Ако пътувате тази седмица бъдете готови за преодоляване на затруднения, вследствие възникване на закъснения или други неприятности. При пътуване бъдете сигурни в надеждността на транспорта си. Избягвайте нетактичност или спорове с хора, с които ще пътувате.

Това, което ще ви зарадва тази седмица е новина свързана с промяна, която ви предстои. Най-сетне ще получите важна информация или ще вземете важно решение. Мнозина ще се зарадват на предложение или признание свързано с работа, с която сте ангажирани. През тази седмица не омаловажавайте незначителните на пръв поглед събития, защото те ще се окажат много важни за ваши решения и действия през този месец.

Някои изненади тази седмица ще са свързани с промяната в живота ви или в живота на ваш роднина. Tе могат да касаят личния живот, работата и др. Това ще бъде съдбоносно време за жените Везни, които ще трябва да живеят на бързи обороти.

На мъжете ще им се наложи да купят нещо необходимо за дома. Сега може да имате ангажименти свързан с ремонт или да имате грижи с имот, в който не живеете в момента.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица може сами да провокирате един неприятен конфликт поради необмислен коментар от ваша страна или обсъждане на някаква клюка. Новините тази седмица обаче ще ви дадат надежда да реализирате свой личен план или такъв свързан с вашата работа. Мнозина ще се зарадват на покана или предложение за пътуване през това лято. Все пак подбирайте добре хората, с които смятате да пътувате или на които планирате да гостувате.

Повод за размисъл относно някои житейски истини ще бъдат събития в живота на хора, които познавате. Те ще бъдат причина да проведете повече разговори с хора, които имат отношение към тези събития, но не забравяйте какво съм написала в началото на хороскопа.

През седмицата ще възникнат по-сериозни противоречия в отношенията ви с хора от вашето собтсвено семейство или от кръга ви роднини. В повечето случаи те ще имат връзка с финансови или имотни интереси. Действията или решенията на дете или млад човек ще ви изненадат. Би било добре да им дадете възможност да бъдат по-самостоятелни, дори това да е свързано с грешка от тяхна страна. Някои житейски уроци се учат по този начин... Като цяло благоприятна седмица във финансов план ще имат жените родени под знака на Скорпион.

На мъжете ще им се наложи да се справят стоически с една загуба или раздяла.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец пред вас е седмица на важни и съдбовни преживявания, които ще оставят завинаги спомени у вас. През тази седмица емоционално ще бъдете съпричастни към събитие в семейството на ваши приятели.

През тези седем дни избягвайте сериозни обещания свързани с хора от кръга ви роднини. Мнозина ще се ангажират със здравословните проблеми на човек, който е роднина или приятел. Това ще бъде седмица,в която могат да ви изненадат неочаквани пари, нови възможности за по-добър или допълнителен доход и др.

Изненадите, които ви предстои да преживеете тази седмица ще ви накарат да се замислите относно взети вече решения, поети ангажименти или обещания. Възможно тези изненади да ви провокират към неочаквани промени или откази от поети ангажименти.

В работата ви настъпва период на успокоение. Сега може да имате повод за радост поради по-голяма яснота относно различни слухове, които са циркулирали напоследък на работното ви място. Те са били причина за напрежение и безпокойство, както за вас, така и за вашите колеги или клиенти. Седмицата вещае притеснение около здравето на любим човек. Жените да не пренебрегват гинекологични неразположения, смущения в месечния цикъл и др.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е една много активна, натоварена с ангажименти и задачи седмица, в която ще бъде важно да планирате всичко предварително. Така ще успеете да използвате ситуации и възможности по най-добрия за вас начин. Успехите или неуспехите тази седмица изцяло ще зависят именно от добрата организация от ваша страна. Това ще бъде една благоприятна седмица за любов. За семейните представители на зодия Козирог седмицата вещае разбирателство с брачния партньор.

През тази седмица може да очаквате финансови приходи или успехи свързани с пари (но предимно от работа). Сега ще имате по-добри доходи или възможности за такива, стига да имате желание за повече работа. Едно такова подобрение на финансовите ви дела ще ви даде възможност за разрешаване на финансови или сложни проблеми и плащания.

Тази седмица ще ви разочарова една неочаквана новина свързана с мъж, когото познавате. През тази благоприятна за вас седмица е добре да насочите вниманието си към изпълнение на пропуснати или забавени професионални или семейни ангажименти.

Пред вас са нови обстоятелства, ангажименти и нови възможности за развитието им. През седмицата очаквайте новини свързани с ваши роднини или приятели, които ще ви развълнуват. Моите очаквания за тази седмица са да преживеете изненада свързана с пари или финансов документ. Вероятно това ще бъде нещо, което ще се развие във ваша полза и интерес.

Мъжете Козирог да внимават какви решения вземат тази седмица и какви обещания дават. Избягвайте прояви на самоувереност.

Жените да планират добре приходитеи разходите си, защото не през всеки ден ще грее слънце...

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица вероятно ще преживеете най-различни събития или промени на работното си място. Като цяло те би трябвало да са за добро, но ще имат различен ефект за всеки един от вас, както и за колегите ви.

През тази седмица избягвайте да правите големи планове свързани с хора от други населени места, тъй като възможността за тяхната реализация не е голяма. Напълно е възможно да преживеете разочарование или нещата да се застопорят на база "една добра идея". През тези седем дни ще проведете един важен разговор с човек от кръга си роднини.

Сега ще преживеете опит за негативна намеса в семейните си дела от страна на човек извън кръга ви от роднини. Това ще бъде една благоприятна седмица за развитие на вашите планове или задачи свързани с имот или имущество. Бъдете внимателни и предпазливи при работа с инструменти и техника.

През седмицата повод за срещи или разговори ще бъде една загуба или сериозна неприятност в живота на жена, която е ваша роднина, приятелка или съседка. През седмицата е възможна новина свързана с раждането на дете.

Жените Водолей нека следят внимателно събитията в края на седмицата, но не бързайте да си правите изводи за тях. Неочаквани събития в любовния си живот могат да очакват мъжете Водолей. Те ще имат връзка с брачния ви партньор, с ваша любовна връзка или с ново запознанство (в зависимост от семейното ви положение).

Риби

Ако сте родени под знака на Риби пред е седмица, в която хубавите новини или събития ще дойдат от друго населено място или държава. Много е вероятно те да имат връзка с пътуване, с нова работа, с гостуване и др. 

През седмицата ще имате повод да се зарадвате в дома си. Това може да има връзка с приключването на проблем, който касае жилището ви. През тези седем дни бъдете внимателни с личната си поща или конфидeциалната информация в работата си, за която носите отговорност.

През седмицата ще имате ангажименти или притеснения свързани с проблеми за здравето на роднина или приятел. Сега ще получите покана или ще присъствате на събиране свързано със събитие в живота на мъж.

Очаквайте важна среща или разговор с човек, който живее в друго населено място или заминава да живее надалеч. Седмицата вещае пътуване по работа или предложение свързано с работа в друго населено място. 

При мъжете Риби ще възникне неочаквано отлагане на един план или ангажимент, което ще предизвика емоционален или здравословен дискомфорт. 

Жените ще пътуват през почивните дни за отдих и развлечение. Може да очаквате също така интересни емоционални, романтични и интимни приключения (в зависимост от семейното си положение).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари