Седмичен хороскоп за 10 - 16 октомври 2022

3
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Животът на Риби може да се промени драматично, голям успех очаква Стрелец

Овен

Овните ще имат труден период през тази седмица, когато не трябва да поемате инициативи и да се опитвате да скочите над главата си. По-добре е да останете в зоната си на комфорт и да се занимавате с обичайните задачи. Овните трябва да бъдат много внимателни в общуването. Те трябва да внимават с токсичните хора, като имат предвид признаците на такива личности и как да се противопоставят на тях . Развитието на събитията в любовната сфера може да не ви хареса. Най-важното нещо сега е да не се впуснете в самоанализ. Всичко ще бъде наред, така че Овните трябва да се отърват от присъщия им фатализъм.

Телец

Периодът от 10 до 16 октомври е много благоприятен за работа, бизнес, пазаруване. Възможно е тази седмица Телците да забогатеят. Пет сигурни знака ще сочат към приближаването на финансовия успех . Ако няма печеливши проекти, което е напълно възможно, предвид настроението на звездите, тогава ще трябва да се съсредоточите върху нещо друго. Не можеш да седиш без работа. В любовта и мъжете, и жените от този знак трябва да започнат да отстъпват на сродната си душа. Това важи особено за 13-и и 14-и – двата най-опасни дни от седмицата според астроложката.

Близнаци

Тази седмица Близнаците ще имат изключителен късмет, но не във всичко. На първо място, голям успех ги очаква в любовната сфера. Това се отнася както за самотните представители на знака, така и за тези, които са във връзка. В работата и делата си струва да използвате мощен заговор от лош късмет и проблеми . Седмицата ще бъде успешна, но трудностите могат да започнат внезапно, така че Близнаците трябва да бъдат нащрек през цялото това време. Това е добър период за тези, които се занимават с маркетинг и реклама. Очаквате голям брой поръчки, нови проекти и появата на гениални идеи.

Рак

В любовта Раците са най-добри. Астрологът отбелязва, че седмицата е идеална за комуникация, нови запознанства, съвместни дела с втората половина. Също така ще бъде полезно да общувате с деца, с роднини и родители. В деловата и финансовата сфера Раците трябва да отложат вземането на важни решения. За да се сбъднат личните желания и мечти, е необходимо да ги формулирате правилно. Също така е важно да общувате с правилните хора, които не провокират негативизъм. Сега много зависи от настроението, мотивацията.

Лъв

През тази седмица за Лъвовете ще е полезно да пътуват, командировки, да сменят обстановката като цяло. Това е страхотно време да се свържете с хора и да се запознаете с нови хора. Ако желаете, можете да започнете нова връзка, но първо е по-добре да разберете дали чувствата са взаимни. Можете да направите това по три лесни начина . В работата и бизнеса командировките ще се превърнат в източник на вдъхновение и нови важни запознанства. Новите емоции могат да бъдат причина за раждането на гениални идеи. Особено внимание трябва да се обърне на здравето – профилактика и лечение.

Дева

На 10, 15 и 16 октомври Девата ще бъде много уморена. В тези дни е желателно да се използва медитация за възстановяване на енергията . Най-благоприятните дни ще бъдат 11 и 12 октомври. През това време Девите ще успеят да направят повече от всички останали дни от тази седмица взети заедно. По-добре е да не бъдете мързеливи и да не отлагате важните неща за по-късно. Като цяло седмицата е подходяща за пазаруване, финансови операции, обмяна на валута, откриване на банкова сметка. Що се отнася до любовната сфера на живота, Девите трябва да бъдат по-внимателни и предпазливи в нея. Павел Глоба съветва да не бързате с решенията.

Везни

Везните в периода от 10 до 16 трябва да общуват възможно най-малко с професионални измамници и манипулатори според знака на зодиака. Такива хора могат да бъдат опасни. Ако ги заобиколите, Везните ще могат да намерят нови връзки, да направят правилните запознанства, да спестят много време и усилия. Астрологът съветва Везните да се откъснат от рутината – да намерят нови начини за забавление, релакс. Също така седмицата е много полезна за откриване на нов бизнес, намиране на нови източници на доходи и смяна на работа. Необходима е само малко инициатива.

Скорпион

Много неща за Скорпионите в момента може да са в неизвестност. Ако имате нужда от незабавен пробив във всички посоки, можете да използвате специална медитация. 14 и 15 октомври са опасни дни, в които е по-добре да не вземате съдбоносни решения. Също така през втората половина на седмицата дългосрочните отношения с партньор могат да бъдат подложени на сериозно изпитание. Трябва да следите какво се случва, да не бързате с решенията и да се опитате да срещнете сродната си душа по средата. Същото важи и за други близки хора.

Стрелец

Звездите и планетите на Стрелец ще дадат много късмет. В периода от 10 до 16 тези хора трябва да си спомнят щастливите знаци на съдбата . Вселената е на тяхна страна, така че много ще се получи. Всичко старо трябва да се замени с ново. Полезно е да се освободите от ненужни неща, от остарели отношения. Астрологът препоръчва на Стрелците да общуват колкото се може повече с приятели и роднини. Трябва да се забавлявате повече и да се наслаждавате. Голям успех очаква онези Стрелци, които търсят сродна душа.

Козирог

Всеки от знаците на зодиака има своя дарба и талант. Тази седмица звездите и планетите ще помогнат на Козирозите да открият силните си страни. Това ще е основната причина за финансовия, бизнес и любовния пробив на родените под този знак. Възможно е дори да има твърде много нови възможности в работата и бизнеса. Павел Глоба съветва да се съсредоточите върху най-важното. В любовта тази седмица може да бъде време на нови предизвикателства. На 11 и 12 е по-добре да не подреждате нещата, да не поставяте ултиматуми на близките.

Водолей

Най-благоприятният ден от седмицата е 10-ти, понеделник. В четвъртък и петък се очаква Водолеите да имат сериозна липса на енергия. Четири прости практики ще ви помогнат да презаредите енергията си. Като цяло периодът е благоприятен за търсене на нова работа, за стартиране на бизнес, командировки. Ако самотните представители на този знак имат възможност да успеят в любовта, струва си да се възползват от нея. Има вероятност нощните светила да помогнат на Водолея да намери сродна душа и да придобие самочувствие.

Риби

Животът на Риби може да се промени драматично тази седмица. Пет знака могат да показват предстоящото приближаване на промяната. Всичко в отношенията Риби ги очаква: кавги, страст, прохлада и топлина. Въпреки това, за самотните хора от този знак ще бъде много по-трудно да живеят много по-трудно от тези, които са във връзка. По-добре е всички необвързани да общуват с приятели и роднини колкото е възможно повече, да споделят емоции и чувства с тях. В работата и бизнеса периодът не е особено благоприятен, така че е по-добре временно да се откажете от решаването на сложни задачи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари