Седем сигнала вдигнаха на крак русенските пожарникари

0
Няма пострадали при инцидентите
Няма пострадали при инцидентите Снимка: Dunavmost / архив

Няма пострадали при инцидентите

Пожари без пострадали и щети, в сухи треви и храсти, огнеборците са гасили в землището на с. Бабово, в гр. Сеново и на два адреса в гр. Русе.

Запалване в двигателен отсек на автомобил, вчера следобед между 16:13 и 16:35 часа, са гасили служители на Първа РСПБЗН на адрес на бул. „Трети март“ в Русе.

За времето от 22:20 до 00:00 часа дежурни екипи с 4 автомобила от РДПБЗН – Русе са изпратени на сигнал за запалване на градското сметище. Произшествието е било бързо овладяно. Първоначалното пожарогасене са извършили екипите на пожарната, а след това са се включили и 4 булдозера и представители на фирмата оператор на сметището, които са извършили зариване с пръст. Предполага се, че причината е самозапалване.

Тази сутрин, между 06:07 и 07:00 часа, служители от ССОД – Русе с един автомобил са изпратени на адрес на ул. „Муткурова“ в Русе, за съдействие на граждани. Екипът е помогнал за вдигане на тежка лежащо болна жена, която е паднала от легло.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари