Счупени предмети гонят късмета от къщата

0
Изхвърлете ги без колебание
Изхвърлете ги без колебание

Счупените предмети могат да изгонят късмета на всеки, който живее в къща, пълна с такива неща

Експертите по биоенергия казаха защо такива неща са опасни, пише Actualno.com

Както знаете, в къщата трябва да цари ред, така че в нея да няма кавги, негативизъм и неуспехи. Необходимо е не само да направите своевременно и ефективно почистване, но и да изхвърлите счупените неща. Те имат отрицателен ефект върху енергията, така че трябва да се отървете от тях, ако е невъзможно да ги поправите.

Счупени съдове и счупени кухненски уреди

Според някои вярвания, счупените вилици, огънатите лъжици, счупените съдове са източник на големи проблеми в личния ви живот. Самотна жена, заобиколена от подобни неща, няма да може да намери мъжа на мечтите си. Във вече създадена връзка ще се появи негативизъм и склонност към измама.

Счупена техника

Телефони, телевизори, таблети - всичко това трябва да работи правилно. Ако телевизорът е счупен и няма начин или нужда да го поправите, не е нужно да го прибирате в килера, така че да лежи там за всеки случай. Това вече е куп пространство, което води до проблеми със здравето, настроението и мотивацията, смятат някои хора.

Много хора държат в къщата цели складове с неработещо оборудване, защото е жалко да го изхвърлят. Поради такова съжаление към нещата се появяват всички основни проблеми в живота. Разбира се, те не се появяват моментално. Това отнема известно време, така че можете да задържите счупено нещо в къщата за една или две седмици - това е достатъчно, за да намерите купувач за или по някакъв начин да се отървете от него.

Спрял часовник

Ако батерията в часовника се изтощи, няма да има проблеми. Ако е счупен, той трябва да бъде поправен или изхвърлен възможно най-скоро. Занимаващи се окултното отбелязват, че няма нищо по-лошо от счупен часовник. Той внася болест в къщата и дори може да причини сериозни заболявания.

Ръчните часовници принадлежат към същата група. Ако не можете да ги поправите, просто ги изхвърлете. Ако това не бъде направено, животът може да се промени към по-лошо. Не предполагайте, че ако проблемите не се появят в рамките на определен период от време, те изобщо няма да се появят. Това може да се случи спонтанно и неочаквано.

Счупено огледало

Като в приказките - що се отнася до нивото на опасност, счупеното огледало може лесно да се конкурира със счупения часовник. Такова огледало трябва незабавно да се изхвърли и замени. Никакво лепене и фиксиране няма да помогне на бизнеса.

Опасността от счупено огледало е не само това, че внася болест и раздори в къщата. Счупеното огледало започва да действа негативно почти веднага. Това е основната му опасност. Невъзможно е да се колебаете с подмяната. Ако в момента няма средства за закупуване на ново огледало, пак трябва да изхвърлите счупеното. Не бива да си играете със съдбата, защото такъв предмет в къщата обещава някакво нещастие и носи опасност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари