Съюзът на пенсионерите организира празничен концерт за 3 март

1

Празничната програма включваше много песни и настроение, свързани с българския дух

В Пленарната зала в сградата на Община Русе тази вечер се състоя традиционният ежегоден концерт, организиран от Съюза на пенсионерите – регион Русе.

Официални гости на събитието бяха зам.-кметът на община Русе Енчо Енчев, директорът на общинската дирекция „Хуманитарни дейности“ Катя Петрова, общинският съветник от групата на ВМРО-БНД Искрен Веселинов и председателят на Русенската стопанска камара проф. Красимир Ениманев, съобщават от Община Русе.

Създадохте един незабравим момент за общността ни и ни подготвяте за наближаващия национален празник. Вашата преданост към българската история и култура е вдъхновяваща и ни напомня колко важно е да се почитат националните ценности“, каза Енчо Енчев. Приветствени слова отправиха и Искрен Веселинов и проф. Ениманев.

Част от нашата мисия е да продължаваме неуморно да работим за зачитане, затвърждаване и препредаване на историята и празниците на младото поколение“, заяви председателят на Съюза на пенсионерите – регион Русе Мария Савова.

Празничната програма включваше много песни и настроение, свързани с българския дух и любовта към Родината. Участваха мъжката и дамската вокални групи към Пенсионерски клуб „Надежда“ с председател Цветанка Габровска, детска вокална група „Слънце“ към ОбДЦКИ с ръководител д-р Наталия Константинова, Фолклорен танцов ансамбъл “Здравец” с ръководител Димитър Донев, вокална група „Русчуклийска китка“ с ръководител Иван Жеков, както и вокална група „Хармония“ с ръководител Цветан Банев.

Водещ на събитието беше Мария Мицова, а гостите бяха посрещнати традиционно с погача и шарена сол, и дарени с мартеници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Миш КОНЕЦ
    Трябва със закон да се забрани на дърти алчни комунисти -паразити -пенсионери да заемат ръководни длъжности и да вадят душите на хората. Щом им се работи да бачкат по нивите или на смени в някоя фабрика.Незаслужените и откраднатите пари да ги дават за памперси,хапове и патерици .КАЗАХ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари