Сашо Кадиев се черви в ефир

0
Мариана Векилска изпоти Сашо с въпроса: „Коя готви по-добре – майка ти или жена ти?”
Мариана Векилска изпоти Сашо с въпроса: „Коя готви по-добре – майка ти или жена ти?”

Мариана Векилска изпоти в ефир Сашо Кадиев с въпроса: „Коя готви по-добре – майка ти или жена ти?”

Видимо притеснен и леко зачервен, водещият, който живее с двете жени в Кокаляне, се опита да излезе от ситуацията с обяснението, че и Катето Евро, и Таня са добри кулинарки.

От неудобната ситуация го извади Еврото, която обясни, че снахата Таня е завършила ТОХ-а в Пловдив и умело върти черпака в кухнята. „Да, ама рядко готви” – изнедоволства Сашо. „Не може да я караш да готви всеки ден, да не ти е готвачка” – контрира го майка му.

Веднага след това двамата признаха, че вечно се карат. Причината за това била общата им зодия – Дева. "И череша садихме, и цъфти, и връзва, но нищо не помогна, тюхкат се популярните българи. Обичаме да правим забележки и сме дребнави", допълниха те в предаването „Тази неделя” по bTV.

Другата седмица двамата ще участват в благотворителните издания на „Мама готви по-добре”, където ще се състезават с други популярни семейства. Със сигурност ще спечелим, Сашо обича да готви и често ми се обаждаше за кулинарни съвети, когато живееха с Таня на квартира, категорична е Катето Евро.

Източник: btv.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари