Сашка Васева: Искам Дядо Коледа да ми върне зрението

1
Преди няколко месеца певицата преживя сложна операция в Германия заради тумор в мозъка
Преди няколко месеца певицата преживя сложна операция в Германия заради тумор в мозъка Снимка: bTV

Преди няколко месеца певицата преживя сложна операция в Германия заради тумор в мозъка

"Искам Дядо Коледа да ми върне зрението през новата година. 2022-ра беше най-тежкото време в живота ми. През по-голямата част от годината не бях в съзнание. Това беше урок, който ме научи да държа повече на семейството и мъжа ми, защото те бяха плътно до мен. За 22 години брак не се бях научила да оценявам съпруга си, а именно той ми спаси живота."

Това сподели емоционално Сашка Васева, която се завърна от Германия след профилактични прегледи, разкри България Днес.

Преди няколко месеца дупнишката Мадона преживя сложна операция заради тумор в мозъка. Образуванието бе засегнало зрителния нерв на изпълнителката и тя загуби способността си да вижда. Докторите, при които се лекуваше, извадиха тумора и дадоха надежда на Сашка да прогледне.

"На последния преглед германците ми разгледаха всички органи. Показателите ми са добри. Единствените отклонения са камъни в жлъчката и повишение на жлезата за вътрешна секреция. Зрението ми все още не се възстановява, но докторите ме предупредиха, че следоперативният период е дълъг. В момента виждам само силуети", разказа фолклегендата и допълни:

"Прекарах един месец в Германия, за да съчетая прегледите с посещение на 15-годишната ми дъщеря, която учи там. За празниците всички се върнахме в България. В средата на януари ще заминем отново за германската клиника заради преглед, който ми назначиха на 2 февруари", добави певицата.

Талантливата изпълнителка разказа, че докато е лежала в болницата за операция на тумора, не е губила надежда, а дори е радвала пациентите със сръбски песни. "В германската клиника имаше много пациенти от Хърватия, с които си говорехме на сръбски. Някои от тях знаеха, че съм певица, а когато всички разбраха, ме караха да им пея сръбски песни", разказа Васева, която е пракарала Коледа у дома и е направила содена питка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари