Съседи ме пребиха заради кална дупка

0
Биха ме с крака, ръце, лицето ми е надуто, счупен ми е пръст, каза Емил  / Снимката е илюстративна
Биха ме с крака, ръце, лицето ми е надуто, счупен ми е пръст, каза Емил / Снимката е илюстративна

Чудовищна битка за кална дупка във вилната зона на Созопол завърши със зверски бой.

Емил М., който от 23 години е емигрант в САЩ, се е върнал тази година в родината си и се е заселил в къща в района, намиращ се край станалото световноизвестно село Равадиново. Спокойствието му обаче не било за дълго. Мъжът разказва потресен, че е бил пребит от свой съсед, заради елементарни отношения, които по нашите ширини се решават по мутренски, съобщава Burgasinfo.

Той е подал жалба в полицията.

"Не мога да повярвам, че това се случва. Най-жалкото е именно сблъсъка с начина на решаване на проблемите тук", каза той. Цял ден днес той пътува до Бургас по лекари, за да може да води битка срещу несправедливостта. „Може да се каже, че съм бургазлия, отидох да живея в САЩ преди 23 години. През юли се върнах с желание да остана тук, населихме се в този район. Край къщата ни имаше черен път, който обаче заради преминаването на тежки машини пропадна. Образува се дупка, която не е приятна за никого в този район. От този момент съседът ни ни обвинява. Нашите коли редовно осъмваха надраскани от пирони.

Подадох жалба в полицията в началото на милата седмица, защото смятах, че по редовен начин ще решим проблема. А той се задълбочи. Казах на жената на съседа, че повече не може да имам пробити с пирони коли, а той изскочи със свой приятел и просто бяхме помлени. Стана страшен бой. Биха ме с крака, ръце, лицето ми е надуто, счупен ми е пръст“
, каза потърпевшият.

Мъжът е потресен от случващото се, още повече, че след пребиваването си в чужбина не е свикнал на подобен начин на праворазвадане. Той днес отива на съдебен лекар, за да удостовери пораженията, нанесени му от бой. 

Източник: Burgasinfo
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари