Сарай с басейн и осем спални продават в „Родина"

0

667 575 лв. е началната цена на имот на една от малките улички в русенския квартал „Родина“ - ул. „Гълъбец планина“. Той е обявен за продан от частния съдебен изпълнител Милкана Македонска, сочи справка в регистъра на публичните продажби.

Цената не е случайна, тъй като се оказва, че имотът, представляващ 1 161 кв. м. дворно място и сграда разполага с немалко екстри.

Триетажната жилищна постройка е с общо разгърната застроена площ от 1602 кв. м. и застроена площ от 398 кв.м. Според описа на частния съдебен изпълнител в сутерена има котелно, нафтово, помпено, перално, сушилно и складово помещения, стаи за хоби, басейн, фитнес зала, гараж и склад за инвентар. Първият партерен етаж пък е с антре, коридор, гардероб, два броя санитарни възли, кухня, трапезария, дневна и кабинет. На втория етаж има осем спални, две дневни, със съответните санитарни възли, а на третия етаж само една частична надстройка за помещение "хоби", ведно с всички подобрения върху имота.

Уточнено е, че строителството е с тухли, като сградата е в регулация и има вода, електрозахранване, интернет, кабелна телевизия, телефон и панорама.

Според обявлението имотът е ипотекиран в КСК Русенска популярна каса. Офертите се приемат до 20 март, на 21 март сутринта те ще бъдат отворени в сградата на Районния съд в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари